Dzimšanas dienas kūka bez svecītēm

Foto — Dace Salmane
Dace Salmane
Print Friendly, PDF & Email

Toskānā visi gribēja zināt, cik gadu man paliek

Kas to var atcerēties un saskaitīt, cik un kādas siera kūkas tik nav ceptas. Vai neceptas. Vai tvaicētas. Jo, lai arī pamatsastāvdaļas visām ir diezgan līdzīgas, gatavošanas process atšķiras — sākot no visvienkāršākās, kurai nav nepieciešama termiska apstrāde, un beidzot ar tvaicējamo. Vai arī saldējamo — jo siera kūku var pagatavot arī kā semifreddo un ēst saldētu!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Jums jābūt drukātā vai elektroniskā žurnāla abonentam. Abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesat abonents, aicinām abonēt. Abonējot elektronisko žurnālu, neatkarīgi no abonementa termiņa, saņemsiet piekļuvi rakstam nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu