Pērc un elpo! • IR.lv

Pērc un elpo!

20
Ernests Kļaviņš

Komentāri (20)

J.šveiks 27.04.2018. 11.14

lai dabūtu strukturēto ogu , tad pēc norīšanas trīs reiz ar knipi uzknipelēt pa gāmuru (rīkles piedēklis) lai labi noskan…
kādreiz kriebu laikos bija šnabis “Ekstra” , klīda valodas kad buteli kārtīgis sagriež , veidojoties kaprona šņors, mums ienāca galvās doma to izmēģināt , sadabujām ogu un ielikām virpā , kurau maksimālie apgriezieni bija vislielākie , šākām procesu ar 500 apgriezienu , lēnām palielinot apgriezienus gaidījām brīnumu , pie 1000 apgriezieniem izšķīda butele , a no striķa nekā.

+4
0
Atbildēt

0

Sskaisle 27.04.2018. 10.21

muļķibas – tikpat labi es varu pirkt kaķi maisā.

Es uzrakstīju RD sūdzību, ka beidzoties ziemas sezonai – ejot pāri tiltam apmēram mēnesi iznāk rīt putekļus. Ka pārejot pāri tiltam esmu noputējusi ar putekļiem kā meldermeitiņa ar miltiem.

Otra lieta, par o sūdzējos – ka man apkārtesošās katlumājas darbojas bez filtriem un kad ir ziemļu vējš – es naktīs pamostos no tā , ka esmu akmeņogļu mākonī un man mutē jau ir skāba ogļu putekļu garša.

Šorīt saņemu atbildi – akkurāt pēc mēneša no RD Vides deaprtamenta, Rīgā esot 3 gaisa kontroles stacijas un ka es pati varot kontrolēt tīrības mērījumus. Un paldies par uzmanību protams, un kā saka – iepūt mums ja vari

un tikai nestastiet, ka mēs mīlam un lepojamies ar šo valsti – nu nemelojiet taču !!!

+3
-1
Atbildēt

1

    tonijs > Dusma 27.04.2018. 10.44

    Nu redzi, Tev tomēr vajag to gāzmasku, ko es piedāvāju. Sagatavo atkritumu maisus un grābekļus- aizbraukšu uz Rīgu un mēs ar Tevi sakopsim to šmuci pie LNB. Un uzaicināsim TV un žurnālistus, un Ušakovam tad būs kauns.

    +3
    0
    Atbildēt

    2

    Sskaisle > tonijs 27.04.2018. 10.57

    nē – tad tev jāpaliek dzīvot Rīgā un divreiz dienā jāiet un tā vieta jāsakopj – tas nav kaut kāds vienreizējs pasākums

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    J.Biotops > tonijs 28.04.2018. 09.17

    Ušakovam kauns? Jūs to nopietni? Drīzāk šakālim būs žaunas.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

Sskaisle 27.04.2018. 10.26

šorīt nāku uz darbu – ar kajām – protams, pie LNB blakus Latvijas karogam lepni plīv ZViedrijas karogs – pa smuko – princese Viktorija nevarēs vien nopriecāties, bet manā pusē – t.i. – otrā pusē ielai – tieši pretī LNB tā pietura astarp abiem kioskiem ir kā papalašināti Getliņi – kā saka mūžīgi mūžos. Par to arī uzrakstīju jau trešo sūdzību – par to vēl atbildes nav

Kā saka – princesēm un mūsu valsts prezim iela kā nolaizīta – man – kā piedirsta

bļedj kāda maucība , kādā maucībā tiek spiesti dzīvot nodokļu maksātāji – tas ir drausmīgi – tas ir vienkāŗši drausmīgi
un tad te lielās ar kultūru un nez kādiem simtgades projektiem kur naudu šķiest – netīrās maucīgās cūkas – par ko jums naudu maksā , ka elementāras lietas pilsoņiem nodoršināt nespejiet !!!

+3
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu