Pāri cilvēku un Dabas likumiem • IR.lv

Pāri cilvēku un Dabas likumiem

4
Ernests Kļaviņš

Komentāri (4)

Svešinieks 22.02.2018. 11.23

Visvairāk mani pārsteidz elementāras loģikas trūkums. No vienas puses Rimšēvics neesot atbildīgs par Latvijas komercbanku darbību. No otras puses viņš stāstā, ka pret viņu esot tikusi organizēta apmelošanas kampaņa tāpēc, ka viņš traucējot atmazgāt netīru naudu. Kā viņš var traucēt, ja viņa darbs nav saistīts ar banku uzraudzību? Un kāpēc baņķierī regulāri tiekas ar cilvēku, no kura nekas nav atkarīgs? Droši vien baņķieri vienkārši mēdz tikties ar visiem pēc kārtas, jo neuzskata savu laiku par vērtīgu. Un iznākumā mums ir ļoti daudz labu lietu, kuras esot Rimšēvica kunga nopelns un tikpat daudz sliktu lietu tajā pašā jomā, par kurām tas pats cilvēks neesot atbaidīgs saskaņā ar likumdošanu.

+1
-1
Atbildēt

1

    tonijs > Svešinieks 22.02.2018. 14.15

    Pilnīgi piekrītu. Rimšēvičs melo un iztaisās par cīnītāju un upuri. Man nav iebildumu, ka viņš turpina sēdēt- tikai citos apartamentos, kur logiem restes priekšā. Man tikai ir jautājums par viņa līdzdalībniekiem un politisko aizmuguri, jo viens viņš to nedarīja, tas nu ir pilnīgi skaidrs.

    +1
    0
    Atbildēt

    1

    tonijs > tonijs 22.02.2018. 14.37

    Viens Rimšēviča čoms jau pieteicās:
    “Eiropas Centrālā banka (ECB) ir izteikti neapmierināta ar tās padomes locekļa – Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča funkcionalitātes ierobežošanu, ceturtdien intervijā LNT raidījumam “900 sekundes” sacīja Latvijas Bankas padomes loceklis Edvards Kušners.”
    http://jauns.lv/raksts/bizness/271028-eiropas-centralaja-banka-valda-neapmierinatiba-par-rimsevicam-uzliktajiem-ierobezojumiem

    FKTK Putniņš vakar Tiešajā runā arī atcerējās Rimšēviča lielo ieguldījumu cīņā pret naudas atmazgāšanu, kad tas pirms diviem gadiem esot palīdzēji izstrādāt kaut kādu likumu.

    0
    0
    Atbildēt

    0

J.šveiks 22.02.2018. 09.59

jāgaida Damokļa zobens , tad gan būs pirdikt

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu