Tas, ko tev nestāsta japāņi

Foto — Shutterstock
Māris Diņģelis
Print Friendly, PDF & Email

Jebkura ramen pamatā ir prasmīgi pagatavots buljons. Parasti tas ir labi glabāts dzimtas noslēpums

Kauns atzīties, taču Japānas bijušajā galvaspilsētā Kioto mana gastronomiskā interese trīs dienu garumā nesniedzās diezcik tālāk par centrālo dzelzceļa staciju. Pēc iebraukšanas svētdienas vakarā visi tradicionālie restorāni vecpilsētā bija slēgti. Un stacija izrādījās vienīgā vieta, kur tikt pie maltītes. Kas gan būtu domājis, ka turpat atgriezīšos arī nākamajās dienās?

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Jums jābūt drukātā vai elektroniskā žurnāla abonentam. Abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesat abonents, aicinām abonēt. Abonējot elektronisko žurnālu, neatkarīgi no abonementa termiņa, saņemsiet piekļuvi rakstam nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu