Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

FOTOALBUMS. GUNĀRS JANAITIS. PERSONĪBAS UN LAIKMETS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Portreti tapuši laikā no 60. gadiem līdz mūsdienām. Attēlus papildina Janaiša rakstītas atmiņas, pārdomas par portretētajiem — pazīstamām Latvijas personībām. Ievadā Laimas Slavas saruna ar Gunāru Janaiti. Apgāda cena 25 €.

APCERES. ZENTA MAURIŅA. SĀKUMĀ BIJA PRIEKS. IZDEVNIECĪBA JUMAVA. Krājuma darbi tapuši Mauriņas Zviedrijas dzīves sākumposmā. Karš ir beidzies, dzīve ārēji vairs nav apdraudēta, taču jaunas saknes un dziļākus pieturas punktus autorei vēl nav izdevies atrast. Apgāda cena 4,49 €.

PSIHOLOĢIJA. OLĪVIJA FOKSA KABĀNE. HARISMAS MĪTS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Starptautiski pazīstamā žurnāliste un pētniece izskaidro, kā darbojas harisma, kā atšķiras tās veidi, kāpēc harismas apgūšana var noderēt ikvienam. Katrā nodaļā ir vingrinājumi, kas ļaus labāk iepazīt sevi. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 13,99 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu