Siltumam un priekam

Foto — Dace Salmane
Dace Salmane
Print Friendly, PDF & Email

Kad ne tikai kalendārs, bet arī termometrs liecina — ziema ir klāt, laiks karstam un aromātiskam dzērienam pēc pastaigas svaigi dzestrajā vējā

Vienkāršākais un ierastākais variants, protams, ir tēja ar citronu un medu vai kārtīgs groks. Tomēr, ja sakārojas kādu neierastāku sildošu dzērienu, vienlaikus paturot skaidru saprātu, lūk, daži priekšlikumi iedvesmai. Sastāvdaļu proporcijas ir aptuvenas, jo — kas vienam salds, otram var būt par skābu. Tāpēc īstais samērs katram jāatrod pašam. Lai silti!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Jums jābūt drukātā vai elektroniskā žurnāla abonentam. Abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesat abonents, aicinām abonēt. Abonējot elektronisko žurnālu, neatkarīgi no abonementa termiņa, saņemsiet piekļuvi rakstam nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu