Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. GUNARS JANOVSKIS. PILSĒTA PIE UPES. IZDEVNIECĪBA JUMAVA. Romāna centrā — Ansis, daiļkrāsotājs, kurš demokrātiju pārkrāso Vadoņa autoritārisma krāsā, lai drīz vien meklētu sarkano toni padomju okupācijai, kas vēlāk pārplūst nacisma izraisītajā holokausta krāsā. Ansis pārkrāso laiku, sevī uzsūkdams tā nepielūdzamo pigmentu — tā romānu vērtē režisors Viesturs Kairišs. Apgāda cena 10,26 €.

PSIHOLOĢIJA. INDULIS PAIČS. DEVIŅI DVĒSELES UZDEVUMI. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Rīgas Lutera draudzes mācītāja, kristīgās meditācijas un apzinātības skolotāja grāmatā sniegtās ierosmes palīdzēs labāk izprast sevi — kas es esmu, ko vēlos sasniegt, kādas ir manas iespējas un robežas. Pazīt sevi un kontrolēt savas kaislības nozīmē iegūt stabilu pamatu. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 10,99 €.

BĒRNIEM. ELLENA KĀRLSONE. EVA LINDSTREMA. AUKLIŅA, PUTNS UN ES. IZDEVNIECĪBA PĒTERGAILIS. Selma vada vasaru laukos ar vecomāti un vecotēvu. Viņai nav labākās draudzenes, un meitenē mīt putns, kas knābā, atgādinot par visu, ko viņa neprot. Taču viss mainās, kad parādās Aukliņa, un vasara izvēršas citāda nekā parasti, un arī putns piepeši tik stipri neknābā. Apgāda cena 6,99 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu