Taimskvērā gājējos iebraukušais vīrietis "dzirdējis balsis" (papild.) • IR.lv

Taimskvērā gājējos iebraukušais vīrietis “dzirdējis balsis” (papild.)

23
Taimskvērs. Foto: Seth Wenig, TT NYHETSBYRÅN/LETA

 

26 gadus vecais Ričards Rohass, kurš ceturtdien Ņujorkas Taimskvērā ietrieca savu automašīnu gājējos, 22 ievainojot un vienu nogalinot, policistiem atzina, kas esot “dzirdējis balsis”, amatpersonu ziņoto vēsta LETA

Rohass policistiem sacījis, ka dzirdējis balsis, un domājis, ka ies bojā, apliecināja divas likumsargu amatpersonas. Policija Rohasam izvirzījusi apsūdzības slepkavībā, slepkavības mēģinājumā un par nāves izraisīšanu autoavārijas rezultātā. Rohass policistiem arī teicis, ka viņam tā rīkoties licis Dievs, vēsta telekanāls CNN, atsaucoties uz tiesībsargājošo struktūru amatpersonu. 

Rohasam bijušas “psiholoģiskas dabas problēmas”, un viņš domājis, ka policisti viņu sašaus. Amatpersonas apliecināja, ka dzīvību ceturtdienas incidentā zaudējusi 18 gadus veca jauniete no Mičiganas štata.

Negadījums notika iestāžu pusdienlaikā uz 45.ielas un Brodvejas stūra. Automašīna, kas ietriekusies cilvēkos, aizdegusies. 

Papildināta visa ziņa.

 

Komentāri (23)

dzeris49 19.05.2017. 12.01

Te vēl jānoskaidro, vai tās “balsis” viņš nav dzirdējis tāpēc, ka bija pārēdies amfetamīnus, un vai tā ir taisnība, nevis tikai mēģinājums tēlot psihiski slimo, gan jau psihiatriskā ekspertīze noskaidros.

+2
-1
Atbildēt

3

    J.Biotops > dzeris49 19.05.2017. 12.13

    Pagaidām stāsta, ka pie vainas bijusi marihuana. Tā pati jaukā, pēc kā legalizācijas pie mums žēli brēc smalki ļaudis.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    basta > dzeris49 19.05.2017. 19.32

    to dzeris49

    Gandrīz visam piekrītu, tikai ne tam, ka Cannabis ir nekaitīgāks par alkoholu. Tas izraisa nesalīdzināmi lielāku novirzi apziņā un laika izjūtā un pēc ilgstošākas lietošanas arī depresiju, kaut arī nerada atkarību un to nevar pārdozēt. Esmu pret marihuānas lietošanu un tai pašā laikā par tās dekriminilizāciju, kas izsistu pamatu IeM paspārnē esošai narkomafijai un nedotu iespēju zālītes pīpētājus uzsēdināt uz heroīna.

    Esmu sastapis anašas pīpētājus ar 50 gadu stāžu un nekas, fiziski un psihiski veseli un, varu apgalvot, ka zālīte ir izcils pretsāpju līdzeklis. No tās, tāpat, kā no alkohola, par lielu gabalu vajag turēties plānprātiņiem un vārguļiem.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > dzeris49 19.05.2017. 12.24

    Var jau arī no marihuanas tādas lietas notikt.

    Bet, par to legalizāciju – no alkohola rodas daudz vairāk problēmas, un to kaut kā neaizliedz.

    Saprotams, ja cilvēkam nav mēra sajūta, viņš arī ūdeni var pārdzerties un nomirt.

    Legalizācijas galvenais motīvs ir marihuanas lietošanas dekriminalizācija un lietotāju legalizācija, kā arī valsts kontrole produkta kvalitātei, nav nekāds noslēpums, ka patreiz marihuanai jauc klāt opiātus utt., lai izraisītu pieradumu un atkarību.

    Un tas viss ļauj samazināt narkomafijas ienākumus, ar ko tā korumpē gan policiju, gan visu pārējo.

    Kaut, tas, protams, teorētiski, praktiski tik skaisti viss nenotiek, visam ir savi plusi un savi mīnusi.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

J.Biotops 18.05.2017. 21.32

Ričards Rohass vai kaut kā līdzīgi. No Bronksas. Laikam piemāvies narkāns, nevis trakā suņa Akbara pielūdzējs, bet ej nu sazini.

+3
-2
Atbildēt

1

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu