Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Sestdien partija Saskaņa kongresā atkārtoti par priekšsēdētāju ievēlēja Rīgas mēru Nilu Ušakovu. Viņš teica, ka partijai svarīgi varas pārņemšanas mērķi ir Daugavpils, Liepāja un Jelgava. Savukārt Nacionālā apvienība tajā pašā dienā kongresā par vienīgo partijas priekšsēdi ievēlēja Raivi Dzintaru līdzšinējo triju līdzpriekšsēdētāju vietā. Tādējādi noslēdzās partiju Visu Latvijai! un Tēvzemei un Brīvībai/LNNK saplūšana vienā politiskā spēkā.

Rīgas pašvaldība 2018. gada budžeta projektā pagājušajā nedēļā ieplānoja 48,28 miljonu eiro deficītu. Opozīcijas deputāti budžeta projektu uzskata par brāķi un izšķērdību un iebilst pret 108 miljonu piešķiršanu Rīgas satiksmei.

Oligarhu lietas Saeimas parlamentārās izmeklēšanas komisija vēlas atkārtoti uzklausīt Aināru Šleseru, lai gan prokurors Māris Leja nolēma nesākt kriminālprocesu par atteikšanos pēc būtības atbildēt uz jautājumiem. Komisija prasīs arī Ģenerālprokuratūras viedokli par atteikšanos sniegt liecības.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras un Ekonomikas ministrijas konkursā Eksporta un inovācijas balva 2017 par labāko eksporta uzņēmumu atzīta lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība Latraps. Kā eksportspējīgākais komersants lielo un vidējo komercuzņēmumu grupā pirmo vietu ieguva Rēzeknes speciālās ekonomiskās zonas SIA Newfuels. Par eksportspējīgāko komersantu mazo uzņēmumu grupā atzīta SIA Zabbix. Savukārt kategorijā Importa aizstājējprodukts pirmo vietu ieguva SIA Brain Games Publishing galda spēle Ice Cool.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu