VIDEO: Balvēnietes Elīnas Kaļvas iedvesmas stāsts par pozitīvo tukšumu • IR.lv

VIDEO: Balvēnietes Elīnas Kaļvas iedvesmas stāsts par pozitīvo tukšumu

4
Elīna Kaļva - reklāmas māksliniece. Publicitātes foto

“Te ir tukšums pozitīvā ziņā, jo jebkas, ko tu sāc darīt, šeit ir vajadzīgs. Tas nav miljonu bizness, tomēr tevi novērtē, redz un pamana,” stāsta reklāmas māksliniece Elīna Kaļva no Balviem.

“Es gribētu, lai cilvēki vairāk domātu, radītu un atbildētu par to, ko viņi runā un dara. Cilvēkiem būtu jābūt uzņēmīgākiem,” uzskata Elīna.

“Mana pilsēta ir Balvi un mana valsts ir Latvija. Papildus tam es esmu eiropiete. Mums ir paveicies, ka esam brīvā Eiropā. Svarīgi ir to apzināties un izmantot,” aicina Elīna.

“Man ļoti svarīgi ir pavadīt maksimāli vairāk laika ar ģimeni. Stipra ģimene ir mans spēks, drošības sajūta un stabilitāte. Es esmu ļoti laimīga.”

Latvijas simtgades projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju. Projekta īstenotāju iecere ir uzdāvināt Latvijai 100.dzimšanas dienā 100 iedvesmas stāstus par jauniem cilvēkiem Latvijas reģionos. Projektu TUESI.LV īsteno biedrība “NEXT” sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju.

Komentāri (4)

Sskaisle 30.10.2017. 11.40

elle un indija – kāpēc projekts ir par jauniem un nevis veciem cilvēkiem? vai tādiem nikniem tantukiem kā es ?

to naud , ko tērē šitai propagandai būtu labāk man un man līdzīgām uzdāvinājuši, lai kādos iedvesmas kursos varētu iet – man neko neizsaka cilvēki, kuriem samaksā par reklāmu un kuri tad runā smaidīdami

es pati visu redzu un saprotu un saprotu to, ka dzīvē viss ir citādāk

0
-1
Atbildēt

2

    BardainaisSigne > Dusma 30.10.2017. 13.00

    Nu tak uzprasi kremlim vairāk naudiņas,gan iedos par čaklu darbu Latvijas nomelnošanā.

    0
    0
    Atbildēt

    1

    Sskaisle > Bārdainais Signe 30.10.2017. 13.10

    neticu, ka kremlis man ko dos, ja tu tāds censonis esi atstāts bešā – kā saka , par gaili ticis, tad uz kādu kremļa žēlastību man cerēt ?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    A.Zagorskis > Dusma 01.11.2017. 12.34

    …nav obligāti apmeklēt kursus, pietiek ar to, ja godīgi aprunājas katrs pats ar sevi. Te būs bezmaksas video maksas kursu vietā https://www.youtube.com/watch?v=R6BXayQz0Zk&t=4659s

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu