VIDEO: Jaunpils novada animatores Artas Berezovskas iedvesmas stāsts • IR.lv

VIDEO: Jaunpils novada animatores Artas Berezovskas iedvesmas stāsts

Arta Berezovska - animatore un grafiskā dizainere. Publicitātes foto

“Cilvēkiem šķiet, ka viņiem vajag pilnīgi visu, taču visam nepietiek. Vajag vēl, vēl un vēl. Patiesībā, lai dzīvotu un būtu prieks, vajag tikai īstos cilvēkus apkārt un īsto vidi. Nevajag tik daudz materiālo vērtību, ar kurām apkrauties,” ir pārliecināta animāciju veidotāja un grafiskā dizainere Arta Berezovska no Jaunpils novada.

“Visi sūkstās, ka esam nabadzīga valsts, bet uz ielām ir daudz glaunu automašīnu. Tanī pat laikā aiziet iedzert kafiju ar mammu vai draudzeni “ir dārgi”. Drēbes, telefons, liela mašīna – materiālā ziņā ārišķība un “iznešanās uz āru” ir vērtība,” secina Arta.

“Man ļoti gribētos, lai vairāk cilvēku darītu to, ko viņi tiešām grib darīt. Cilvēki, kuri nedara to, kas viņiem ir jādara, ir sašļukuši un pukstīgi. Katram vajadzīga lieta, par kuru iedegties. Cilvēks, kurš dara to, kas viņam patīk, ir laimīgs un starojošs,” uzskata Arta.

“Man neliekas, ka ir slikti. Cilvēkiem šeit nav pamata būt nelaimīgiem. Man ļoti patīk dzīvot Latvijā. Šeit ir miers, kas ļauj dzīvot skaisti un harmoniski.”

Latvijas simtgades projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju. Projekta īstenotāju iecere ir uzdāvināt Latvijai 100.dzimšanas dienā 100 iedvesmas stāstus par jauniem cilvēkiem Latvijas reģionos. Projektu TUESI.LV īsteno biedrība “NEXT” sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu