Kustību māksliniece Kristīne Brīniņa: "Viss ir mūsu rokās." • IR.lv

Kustību māksliniece Kristīne Brīniņa: “Viss ir mūsu rokās.”

28

 

“Esot mežā, rodas sajūta, ka es pazaudēju savas aprises. Man patīk, ka stāsts nav par mani, bet es esmu daļa no tā visa. Es jūtos ļoti laimīga, esot šeit. Dzīve šeit ļauj saprast izvēles un iemeslu, kādēļ esmu uz šīs zemes,” atzīst kustību māksliniece Kristīne Brīniņa, kura dzīvo Cīravas pagastā.

“Latvijā dzīvo dziļi domājoši, radoši un stipri cilvēki. Spēks ir īpašība, kas ir jāizkopj un kurā ir jāiegulda – sevi audzināt kā spēcīgu cilvēku. Viss ir mūsu rokās, tā ir aplamība domāt, ka kāds cits ir pie kaut kā vainīgs. Mēs visu varam ietekmēt,” ir pārliecināta Kristīne.

“Gribētos, lai cilvēki vairāk viens par otru rūpējas, vairāk viens otrā klausītos, uzticētos un pieņemtu cits citu,” viņa atzīst.

Latvijas simtgades projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju. Projekta īstenotāju iecere ir uzdāvināt Latvijai 100.dzimšanas dienā 100 iedvesmas stāstus par jauniem cilvēkiem Latvijas reģionos.

Vairāk iedvesmas stāstus, ko stāsta jauni cilvēki visā Latvijā, skatieties lapā TUESI.lv te.

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu