Jurašs iestājas Bordāna partijā un nosauc Rīgas domi par lielāko korupcijas perēkli Latvijā • IR.lv

Jurašs iestājas Bordāna partijā un nosauc Rīgas domi par lielāko korupcijas perēkli Latvijā

79
Bijušais KNAB darbinieks Juris Jurašs. Foto: Edijs Pālens, LETA.

Bijusī KNAB amatpersona arī paziņoja, ka valstī pie varas esošajām partijām nav vēlēšanās apkarot korupciju, tāpēc viņam ir grūti noraudzīties uz drūmo korupcijas stāvokli valstī.

Lielākais korupcijas perēklis Latvijā ir Nila Ušakova (S) vadītā Rīgas dome, trešdien preses konferencē pauda bijušais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) Operatīvo izstrāžu nodaļas vadītājs Juris Jurašs, vienlaikus paziņot, ka nolēmis iestāties bijušā tieslietu ministra Jāņa Bordāna vadītajā Jaunajā konservatīvajā partijā (JKP) un kandidēt Rīgas domes vēlēšanās, ziņo aģentūra LETA.

Pēc Juraša teiktā, korupcija ir iesakņojusies visos līmeņos un īpaši tas redzams Rīgas domē, kuras vadītājs augstprātīgi noliedzot problēmas esamību.

Bijusī KNAB amatpersona arī paziņoja, ka valstī pie varas esošajām partijām nav vēlēšanās apkarot korupciju, tāpēc viņam ir grūti noraudzīties uz drūmo korupcijas stāvokli valstī.

Ņemot vērā minētos apsvērumus, Jurašs nolēmis iestāties bijušā tieslietu ministra Bordāna vadītajā JKP un kandidēt vasarā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās Rīgā. Jurašs arī aicināšot citus bijušos KNAB darbiniekus sekot viņa pēdās — iestāties Bordāna partijā.

Kā ziņots, Jurašs iepriekš sacīja, ka preses konferenci sasaucis, “ņemot vērā krīzes situāciju korupcijas apkarošanā un politiķu attieksmē pret korupciju”. LETA jau vēstīja, ka KNAB tika veikta reorganizācija un ar KNAB nu jau bijušā priekšnieka Jaroslava Streļčenoka rīkojumu izveidota vērtēšanas komisija, kas konstatēja, ka četru darbinieku profesionālā kvalifikācija un pieredze neatbilst nevienam no reorganizācijas rezultātā izveidotajiem amatiem izvirzītajām obligātajām profesionālās kvalifikācijas un pieredzes prasībām.

Starp minētajiem četriem darbiniekiem, ar kuriem dienesta tiesiskās attiecības tiek izbeigtas, ir Operatīvo izstrāžu nodaļas priekšnieks Jurašs, viņa vietnieks Mārtiņš Lode, Izmeklēšanas nodaļas vadītāja Lienīte Šikore. Rīkojumu, kas paredz izbeigt dienesta tiesiskās attiecības, saņēmusi arī kāda Juridiskās nodaļas galvenā speciāliste.

Jurašs pēc atbrīvošanas no amata veltījis kritiku ģenerālprokuroram Ērikam Kalnmeieram, kurš esot nostājies pret vairākām personām, kuras mēģinājušas cīnīties ar korupciju.

Jurašs arī pērn žurnālā “Ir” apgalvoja, ka viņam piedāvāts kukulis, lai bijušā VAS “Latvijas Dzelzceļš” (LDz) vadītāja Uģa Magoņa un Igaunijas uzņēmēja Oļega Osinovska kriminālprocess tiktu pārkvalificēts no kukuļdošanas uz tirgošanos ar ietekmi, taču nekāda rīcība no toreizējā priekšnieka Streļčenoka neesot sekojusi.

Saistībā ar žurnālā publicēto informāciju ir sākts kriminālprocess par Juraša rīcību, izpaužot šo informāciju publiski. Kriminālprocesu izmeklē Drošības policija, kura nekādus komentārus nesniedz, taču Jurašs aģentūrai LETA iepriekš apliecināja, ka viņam aizdomās turētā statuss šobrīd nav noteikts, taču piemērots statuss — ersona, pret kuru sākts kriminālprocess.

Komentāri (79)

traductrice 11.01.2017. 15.46

Bordāna partija var kļūt par reālu alternatīvu, jo īpaši tagad, kad kritiski domājošajam vēlētājam praktiski nav izvēles, par ko balsot. Katrā ziņā man kā Vienotības vēlētājai šobrīd ir ļoti grūti piespiest sevi vēlreiz atdot savu balsi partijai, kas diemžēl neko nedara, lai labotu savas fatālās kļūdas.

Bordānu pazīstu personīgi un zinu, ka viņš ir “goda vīrs”. Diemžēl, neko lielu nezinu par pašu partiju. Uz iepriekšējām vēlēšanām partija bija pārāk zaļa un sasteigta, pa šo laiku neko daudz sevi nav apliecinājusi. Rīgas pašvaldības vēlēšanas varētu būt laba sākuma platforma. Katrā ziņā es sekošu Bordāna aktivitātēm.

+21
-5
Atbildēt

4

    Ēriks > traductrice 11.01.2017. 19.20

    Ka tik skaislei ar to vannas eliksīru viss labi noietu,tad jūs būsiet jau trīs.

    +2
    -5
    Atbildēt

    0

    Krotow > traductrice 11.01.2017. 19.27

    Balsojiet abi vienlaicīgi vienā vēlēšanu iecirknī. Un pēc balsošanas viens otram parādiet lietoto biļetenu komplektu, lai var redzēt, ka neesiet šmaukušies :)

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    uldis_rats > traductrice 13.01.2017. 18.54

    Nu īpaši daudz informācijas pagaidām par “Bordāna partiju” nav. Vajadzētu jau kādu jaunu spēku, bet…

    1) vai viņi reāli pretendē uz >5% balsīm? Ja paskatāmies iepriekšējās Saeimas vēlēšanas tad viņiem bija drusku virs 6000 balsīm, kas bija gandrīz 10x par maz, lai tiktu Saeimā, pagaidām trūkst no viņiem aktivitātes, lai varētu domāt, ka viņi nopietni pretendē uz iekļūšanu Domē – jāskatās kas sekos šim paziņojumam

    2) drusku vairāk vajadzētu zināt viņu prioritātes, kaut kādu rīcības plānu, bet nav skaidrs kā to vispār iespējams iegūt – mājas lapā esošās lietas tomēr ir saukļi un vispār “jaunie spēki” gandrīz vienmēr ir “kaķis maisā”

    Ja viņi balansē uz 5% robežas, tad viņiem būtu pienākums mēģināt stiķēties kopā ar kādu no citām partijām.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    jupissb > traductrice 11.01.2017. 17.16

    Tradurice, balsosim kopā!

    +2
    0
    Atbildēt

    0

dzeris49 11.01.2017. 14.38

RD ir korupcijas perēklis, šaubu nav, bet korupcija, valsts nozagšana plaukst un zied visā Latvijā, mums ir totāli korumpēta VP, un valsts pamazām pārvēršas vēl ne par “failed state”, bet, par t.s. “vājo valsti”, kur visas valsts funkcijas sāk pārņemt korumpētas interešu grupas, kas spēj ietekmēt gan valdību, gan Saeimu, gan tiesu sistēmu, gan t.s. “ceturto varu”, un visu nosaka taisni šīs grupas, kurām paklauts arī parlaments, nevis tauta, kas to parlamentu ievēl.

Izskatās jau, ka būs par to Bordāna partiju jābalso, jo visas partijas ir totāli apkakājušās, un par tām balsot roka neceļās.

Kaut, saprotams, nekāda garantija, ka šī būs savādāka, šeit, biedri ir Latvija, un, ja arī būs, vai to pārējās partijas draudzīgi nenoknābās.

+11
-3
Atbildēt

19

    edge_indran > dzeris49 11.01.2017. 18.03

    ———–

    Balso, kā gribi – tik un tā esošo sistēmu neizmainīsi.

    “Korupcija ir obligāts tā sauktās Rietumu demokrātijas blakusprodukts.” A.Borovkovs.

    http://zinas.nra.lv/_mm/photos/2015-03/540px/115600_52170f932d.jpg

    http://saldus.pilseta24.lv/zina?slug=borovkovs-latvijas-sabiedriba-izpratne-par-korupciju-ir-loti-sasaurinata

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    edge_indran > dzeris49 11.01.2017. 19.02

    ———-

    Ja Bordāns pateiks “A”, tad būs jāsaka arī “B”,”C”….- un kaut kas var nepatikt sponsoriem?

    Глава Общества юристов: чем больше демократии, тем больше коррупции

    http://lr4.lsm.lv/lv/raksts/otkritiy-vopros/glava-obschestva-yuristov-chem-bolshe-demokratii-tem-bolshe-korr.a79946/

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    edge_indran > dzeris49 12.01.2017. 11.45

    ———-dzeris49:”..Aicināsim visus….”

    ========================================================================================

    2×2=4.

    Pirms aicināšanas vajag veikt sagatavošanās darbus.Lai piedāvātu reālu plānu,jābūt saturīgai stratēģijai. Lai būtu stratēģija, jābūt spēcīgai valsts ideoloģijai:

    “…viens gan ir skaidrs – tā būs traģēdija, ja vistuvākajā laikā nespēsim definēt jaunu Latvijas ideju, tādu Latviju, kas iederēsies un spēs pastāvēt modernā Eiropā, tādu, kas dos spēku un brīvību tautas garam, tādu, kas garantēs patvērumu un aizsardzību grūtā brīdī. Tādu, kas iedvesmos dzīvei, darbam un mīlestībai.”

    Saeimas priekšsēdētājas Solvitas Āboltiņas runa Saeimas 2011. gada 4. maija svinīgajā sēdē par godu Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 21. gadadienai.

    http://miljons.skaties.lv/wp-content/uploads/2016/08/gribu-tevi-atpakal.-57a4539bd2b97.jpg

    http://www.saeima.lv/lv/aktualitates/saeimas-zinas/18442-saeimas-priekssedetajas-solvitas-aboltinas-runa-saeimas-2011-gada-4-maija-svinigaja-sede-par-godu-la

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    edge_indran > dzeris49 12.01.2017. 09.27

    ———–

    “…– Latviju pasaulei vajadzētu ņemt par paraugu.”

    Kaspars Kļaviņš (dz. 1968) – vēstures zinātņu doktors, RTU profesors un LU Humanitāro zinātņu fakultātes pētnieks (LA, 21.12.2016.)

    =======================================================================================

    Salīdziniet Džīni koeficenta izmaiņas 20 gados – būs pamats lepoties ar sasniegto!

    Latvijā ir lielākā ienākumu nevienlīdzība Eiropas Savienībā, secina ekonomistu apvienības BICEPS īpaši Re:Baltica pētījumā (2012).

    http://www.e-r.lv/info/ienakumi/img/1.png

    http://www.ir.lv:889/2012/10/18/infografika-latvijas-ienakumu-nevienlidzibas-plaisa

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > dzeris49 12.01.2017. 20.35

    Kā tad, vainīgi iebraucēji un visi pārējie, tikai ne paši latvieši, kas ir pie varas.

    Kādā veidā iebraucēji traucē izveidot normālu medicīnu, normālu tiesu sistēmu, cīnīties pret korupcija, pie varas taču “latviešu” partijas?

    Igaunijā iebraucējui nav daudz mazāk, cita lieta, ka paši igauņi nekļūst tik zaglīgi un pērkami, kā latvieši, kad viņi nokļūst pie varas.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > dzeris49 13.01.2017. 10.08

    Kur es ko teicu par tautu, manuprāt, es te runāju par “eliti”, kas Latvijas gadījumā ir tie mēsli, kas vienmēr uzpeld virspusē.

    Tas jau tas lielākais p[aradokss – tauta ir normāla, izpalīdzīga, neagresīva, dažreiz tikai par daudz ļauj kāpt sev uz galvas “elitei”, jo viegli tic populistiem un nav sevišķi politiski izglītoti, “elite” medicīnu iznīcina – tauta samet naudu, lai cilvēkus glābtu, īstenībā, taisni “elite” traucē tautai strādāt un dzīvot normāli, kāp’ec tas tā sanāk, ka Latvijā visi, kas nokļūst pie varas, pēkšņi stipri mainās, nav saprotams.

    Ja Latvijā būtu citas “elite”, mēs būtu priekšā gan lietuviešiem, gan igauņiem, taisni “elite” ir galīgi degradēta un amorāla, nevis tauta.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    zanE. > dzeris49 13.01.2017. 12.26

    ….Dzeri…nevajag vispārināt…tas attiecas gan uz Tavu piesaukto “eliti”, gan “normālo” tautu…saucot visus par zagļiem un korumpantiem – pa dubļiem Tu izvārti arī godīgos…bet…bez “normālo” līdzdalības nevarētu savēlēt tādus deputātus, kuri Saeimā savēlēti…bez “normālās” tautas piekrišanas nebūtu iespējami Ušakova un Lemberga “sasniegumi”…

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Rasa > dzeris49 13.01.2017. 13.41

    dzeris49. Atvainojiet. Abpusēji. Atzīstiet, klibo komentāru lasīsanas kultūra. Lasi vienu, atbildi -citu. Nenoliedzami – ir vēlēsanās sapludināt robežas un pārnest atbildību starp tādiem lielumiem kā latviesi, tauta un elite. Cik lielā mērā var saukt par “latviesu partija” veidojumu, kas pārstāv kādu banku vai trnzīta vai sauras saimnieciskas jomas intereses, bet ignorē tautas, latviesu vitāli svarīgas problēmas?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Rasa > dzeris49 12.01.2017. 01.29

    LV jau 25 gadus mīņājas uz vietas, rezultātā slīd bezdibenī, jo pēc neatkarības atgūsanas netika veikts nākosais loģiskais solis – netika pilnībā atjaunots tiesiskums un privātīpasums.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > dzeris49 13.01.2017. 15.30

    Proptams, ka es vispārinu, bet, lielos vilcienos, “elite” mums ir daudz sliktāka par to “tautu”.

    Tā formula – tauta pati vainīga, ka tādus ievēl, ir pārāk primitīva, un Latvijas gadījumā der tikai daļēji.

    Tauta, iespējams, nav sevišķi politiski gudra un informēta, bet, “tauta” nebalso par to, lai partijas korumpētos, lai politiķi kalpo sponsoriem, nevis iedzīvotājiem, lai mums būtu tāda medicīna, tāda tiesu sistēma, utt., tā ir politiķu atbildība.

    Nu kaut vai par V – kā domā, V elektorāts balsoja par tādu V, kāda tā patreiz ir, vai V kļuva tāda pretēji elektorāta gribai, (par pārējiem par runāt nav vērts)?

    Pats par sevi saprotams, ka starp politiķiem ir godīgi cilvēki, bet, visi, laikam, nogājuši pagr’idē vai izlēmuši, ka stāvēt klusu un balsot kā liek, vienkārši daudz izdevīgāk un drošāk, nekā virināt muti, pie kam, ir taču attaisnojums – partijas disciplīna, kas, viņu uztverē, nonem no viņiem jebkuru atbildību, kaut, sirds dziļumos viņi,.protams, paši tam netic, ja nav galīgākie ciniķi.

    Kaut, nez vai tādus var nosaukt par godīgiem, drīzāk, par absolūti bezprincipiāliem pašlabuma meklētājiem un vergu dvēselēm.

    Kā, piemēram, tos V pārstāvjus, kas balsoja nevis par Levitu, bet, Lemberga krancīti Vējoni.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > dzeris49 12.01.2017. 09.55

    Teiksim, 10% mums ir vidusšķira, pārējie – zem nabadzības robežas un knapi izdzīvo, pēc ES mērogiem.

    ES gan viss ir apmēram otrādi.

    Lieliski sasniegumi, īpaši, ja Igaunijā neapliekamais minimums drīz būs lielāks par vairākuma netto algu Latvijā, Igaunijas un Lietuvas visiem pieejamo medicīnu, tiesiskumu, un vairākuma cilvēku uzticēšanos savai valdībai, atšķirībā no Latvijas.

    Aicināsim visus tos, kas šo valsti pametuši, atgriezties Latvijā, lai viņi par mums smējās, tāpat, kā smejas igauņi un lietuvieši.

    Par nožēlu, vairākums Latvijas iedzīvotāji šo situāciju nesaista ar totālo politisko korupciju, korupciju VP, utt, un nav spējīgi atšķirt cēloņus no sekām.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Rasa > dzeris49 12.01.2017. 15.43

    Austras koks. P.S. Smieklīgi. Skaitīt 90-tos un tagad – auto transportu(kas ir darba instruments)un mobilos, datorus, slimnīcas, skolas, kultūras namus, kapsētas, lauku mājas, autobusu pieturas, ražotnes, cilvēkus Rīgas centrā, pierīgā un ārzemēs. Veiksmi darbā!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Rasa > dzeris49 12.01.2017. 19.20

    Nevajag vainot savu tautu. Lietuvā, Igaunijā ir cita situācija jau no pad. laikiem. LV ir pārāk liels skaits (%) iebraucēju, ar atsķirīgām ceļazīmēm un interesēm. Kārtojot attiecības ar nacionālo nomenklatūru, kopsaucējs ir atrasts: vietējie iedzīvotāji tiek uztverti tikai kā resurss.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Rasa > dzeris49 13.01.2017. 08.26

    Vai tauta ir atbildīga par to kā vietējā nomenklatūra dala varu ar nomenklatūru, kas, maigi izsakoties, ir ienākusi no ārienes? Atbilde, manuprāt, meklējama tai apstāklī – vai un cik lielā mērā pastāv iespēja ietekmēt so, nosacīti, paspietiekamo, pasfunkcionējoso veidojumu. P.S. Nevajag lietot nekorektus, maldinosus vispārinājumus par zaglīgām vai valstsnespējīgām vai korumpētām tautām. Tas nav produktīvi.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Rasa > dzeris49 13.01.2017. 18.39

    Tur ir tā lieta, ka Latvijas gadījumā tautas atbildība nav viennozīmīgi vērtējama. Tauta jebkurā satricinājumā tiecas saglabāt līdzsvaru, pieturēties pie pārbaudīta ļaunuma. Diemžēl, inteliģence, kurai, pēc loģikas, būtu jādod priekslikumi ir sapinusies savos pagātnes melos. Tas ir tas jautājums par lustrācijas nepieciesamību.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > dzeris49 12.01.2017. 17.49

    Dzīves līmenis arī Baltkrievijā un Krievijā ievērojami pacēlies, ne par to te stāsts.

    Mēs katastrofāli atpaliekam pat no Igaunijas un Lietuvas, pilnīgi samērojamām valstīm, un ar to mūsu korupciju, un, kā sekas tai visu varas struktūru nekompetenci un tādu attieksmi pret saviem pilsoņiem mums nav perspektīvas.

    Kaut, protams, nīkuļosim, un sapņosim, lai mums būt, kā Igaunijā, tai pat laikā, arvien vairāk atpaliekot.

    īstenībā, mūsu politiķi daudz vairāk līdzinās Krievijas politiķiem, atšķirība tāda, ka tie kalpo Kremlim, mūsējie tiem, kas maksā, cits Lembergam, cits vēl kādam, tikai ne vēlētājam.

    Neko darīt, tāda mentalitāte, padomju laikos bija tas pats – leiši un igauņi par savu tautu rūpējās, cik varēja, latvieši bija gatavi atdod visu, lai tikai izkalpotos Kremļa priekšā, mentalitāte jau nemainās, tikai tagad kalpo tiem, kas maksā.

    Patreizējie Latvijas politiķi, ar nelieliem izņēmumiem, neko citu, izņemot riebumu, izsaukt nevar.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Krotow > dzeris49 11.01.2017. 18.30

    Bordāns kā jurists jau nu varēja pateikt, ka korupcija “paplašinātajā izpratnē” bija aktuāla vismaz jau Romas Impērijas laikā. Arī šodien tā ir sastopama ne tikai demokrātijās. Un maksimāli ierobežot to var tikai sabiedrībās, kur iedzīvotāji skatās pašu ievēlētajiem “tautas kalpiem” uz nagiem. Tas vai pēc tam apgrēkojušos izmet no krēsla un iesēdina ar mantas konfiskāciju vai arī kā komunistiskajā Ķīnā – prasti izšauj, jau ir detaļas.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Rasa > dzeris49 12.01.2017. 15.36

    Austras koks. Varat maisīt to putru uz kuru pusi sirds kāro -rezultāts būs tas pats. Lai kā negribas, būs jāķeras klāt savējiem, jāmeklē kļūda pamatos. Esosie likumi ir tie, kas ļauj Eiropas milj. pārvērst “degradētā” tramvajā, kamēr Rīgas centrs zaudē konkurētspēju ne tikai dzīvokļu un nek. īpasuma tirgū, bet arī kā tūrisma objekts. Drīz būs apskatāma Eir. bij. galvaspilsētas ruinētā vēsturiskā apbūve. Tā turpinot kā līdz sim – S vēsturisko apbūvi, kas pēc siseņu principa nodzīvota 50, inercē -25 g. – ar nodokļu diferencēsanas mehānismu uzdāvinās pārpircējiem (!?), kas ir brīvi(!?) no apgrūtinājumiem un draudzējas ar bankām. Perspektīvā – Rīgas centrs būs brīvs kā no vēst. apbūves , tā -pamat iedzīvotājiem.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    Austras koks > dzeris49 12.01.2017. 08.26

    Oi, Rasa, nu kam vajadzīgi šie pārspīlējumi – mīņājas uz vietas, slīd bezdibenī utt.? Nu salīdziniet kaut vai ienākumus cilvēkiem 90. vai 95. gadā un tagad. Salīdziniet IKP 90to gadu sākumā un tagad. Salīdziniet, cik transportlīdzekļi LV bija reģistrēti 95. gadā un cik tagad.

    Cik var šito prasto muldēšanu piekopt? Tas, ka viss nav gājis pēc labākā scenārija, neviens nenoliedz. Tas, ka igauņiem vairākās jomās (bet ne visās) ir izdevies labāk, neviens nenoliedz. Bet nevajag, lūdzu, histērijas taisīt, pelnus bērt sev uz galvas un visādus citādus mazohismus piekopt. Latvijā mazohistu korītis vissirslikti.lv jau tā ir pietiekami liels, papildināt to nav vajadzības.

    Ja žēloties, tad vismaz par ļoti konkrētu lietu (nevis tik plaši kā – tiesiskums nekāds, vai vesleības aprūpe dimbā utt.), bet konkrēti – problēma ar aprakstu, un piedāvājums (bez utopijām) kā to risināt. Savādāk nekā citādi kā kaut kādu soctīklu lumpeni, kas šēro visus sūdus pēc kārtas un nedomājot visā vaino citus un valsti, cilvēku uztvert nevar.

    +7
    -3
    Atbildēt

    0

Absints 11.01.2017. 16.13

Bordāna partija likās simpātiska jau iepriekšējās vēlēšanas, apsvēru domu balsot par viņiem, bet negribējās izšķiest balsi. Tā arī būtu bijis.

Tagad, kad Vienotība iet pa skuju taku, tā ir vienīgā reālā alternatīva. Kazi, un notiks brīnums, izsvēpēs tos korumpantus no Rīgas Domes, un kapu tramvajs būs tramvajs uz kapiem.

Viņiem ir laba starta pozīcija, bet ar to galīgi nepietiek. Redzēs, kas notiks tālāk.

+12
-5
Atbildēt

3

    andrejs > 11.01.2017. 16.59

    Par Bordānu būtu vērts balsot,ja viņš būtu aizgājis no Vientības, kad tā mēģināja ievilkt valdībā saskaņu. Diemžēl viņš liberastiem par prieku centās sašķelt NA,uz brīdi pat kļūstot par labāko ministru LR vēsturē.

    p.s. diemžēl citos portālos par viņu aicina balsot kremļa troļļi un citi latviski vāji rakstoši indivīdi – ēs būs balsot par Bordana

    0
    -7
    Atbildēt

    0

    robotron > 11.01.2017. 16.22

    Ķīps

    Tiem kuri iecienījuši staigāk pa grābekļiem

    http://www.ir.lv/upload/image_file/name/2011_10/32039/sc_zrp_fff-media_large.jpg

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    robotron > 11.01.2017. 17.13

    andrejs

    Vienotība necentās ievilkt, tas bija Zatlera un Ušakova fašistiskais – neostaļiniskais valsts apvērsuma mēģinājums, ko izjauca Olšteina sirdsapziņas sešinieks. Palienot zem ZRP valkātā Kononova NKVDešņika šineļa, Vienotības padlas akceptēja šo noziegumu pret latviešu valsti un tautu.

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu