Bordāns: Karš starp tautu un oligarhiem beigsies ar ZZS galu • IR.lv

Bordāns: Karš starp tautu un oligarhiem beigsies ar ZZS galu

97
Rīgas domes deputāts Jānis Bordāns piedalās Jaunās konservatīvās partijas rīkotajā tautas sapulcē.

ZZS izputēs, tāpat kā 80. gadu beigās pienāca Komunistiskās partijas gals

Patlaban notiek karš starp tautu un oligarhiem, kas beigsies ar to, ka Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) piedzīvos galu, uzskata Jaunās konservatīvās partijas (JKP) līderis, Rīgas domes opozīcijas deputāts Jānis Bordāns.

“Visas šīs muļķīgās un pretlikumīgās darbības, ko pasāk oligarhi, – krimināllietu rosināšana, parlamentārās izmeklēšanas komisijas farss – ir vienas pretdarbības sastāvdaļas,” intervijā aģentūrai LETA saka Bordāns. “Beigu beigās tā ir ZZS agonija,” uzskata politiķis. Viņš paredz, ka dažu gadu laikā ZZS izputēs, tāpat kā 80. gadu beigās pienāca Komunistiskās partijas gals.

“Cilvēkiem vienkārši atvērsies acis, un viņi novērsīsies no šīs partijas. Cilvēkiem, kas bijuši ZZS biedri un tās vēlētāji, pašiem ir jāizdara izvēle. Daudzi no viņiem ir praktiski domājoši cilvēki, un viņi man teikuši, ka labprāt atbrīvotos no Ventspils mēra Aivara Lemberga (“Latvijai un Ventspilij”) ietekmes. Šiem cilvēkiem ir jābūt gataviem uz aktīvu rīcību, un es ceru, ka agrāk vai vēlāk viņi sāks rīkoties un aizies no ZZS. Protams, tiem, kas izdarījuši kriminālnoziegumus, būs par tiem jāatbild,” norāda Bordāns.

Intervijā politiķis saka, ka ir bijis pārejas process no padomju laikiem līdz Latvijas valstiskās neatkarības atjaunošanai, un šajā periodā daudzi padomju laika vadošie darbinieki, kuriem bijusi piekļuve pie informācijas un resursiem, ieguvuši ekonomisku ietekmi. 

“Lielākā daļa Austrumeiropas valstu ir izgājušas šo procesu un kļuvušas par brīvām un demokrātiskām. Latvija ir iestrēgusi. Manuprāt, mēs esam nonākuši pie robežas, no kuras varam atkrist līdz Ukrainas un Baltkrievijas līmenim vai strauji aiziet normālas eiropeiskas valsts virzienā,” savos novērojumos dalās JKP līderis.

 

Komentāri (97)

rinķī apkārt 08.09.2017. 11.41

Ja runa ir par “cīņu” starp tautu un oligarhiem, tad nesaprotu, kāpēc Bordāns “piemirsa” SC savā uzsaukumā? Rīdzenes sarunu kontekstā gan ZZS, gan SC ir viena līmeņa spēlētāji. Nākošajās vēlēšanās kāds jau kaklu lauzīs, tikai baidos, ka tas nebūs ZZS. Drīzāk problēma ir tā, ka ZZS ir partija, kura “vēlas strādāt”, kā paši to nevienreiz vien ir deklarējuši un tādēļ liels risks ir šobrīd tajā varbūtībā, ka, ja Vienotība netiks pāri 5%, tad ZZS “neatliks citu variantu”, kā vien iet koalīcijā ar SC, un šādai koalīcijai var pieslieties “kaudze” jaunradīto partiju, kā “progresīvie”, piemēram, uc sīkpartijas.

Lai kā tas vienam otram komentētājam šeit nepatiktu :), visdabiskākie šī brīža sabiedrotie LR iekšpolitikā ir Vienotība un NA. JKP var cerēt tikt pāri 5% barjerai tikai tad, ja viņi spēs savu cīņu ar Lembergu un SC novest līdz pamanāmām beigām. Laikam jau prātīgi būtu, ja NA un JKP uz vēlēšanām ietu ar vienu sarakstu, bet tas diez vai notiks. Patiesībā, šobrīd rādās drūma perspektīva, ja runa ir par LR politisko nākotni.

+9
-1
Atbildēt

17

    Ēriks > rinķī apkārt 08.09.2017. 12.14

    Kādām vērtībām?Ja cīņa pret oligarhiem ir vērtība,tad tā vairāk vieno šleseristu,zatleristu un JKP vēlētājus.

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 08.09.2017. 11.51

    to rinķī apkārt

    Ja runa ir par “cīņu” starp tautu un oligarhiem, tad nesaprotu, kāpēc Bordāns “piemirsa” SC savā uzsaukumā?

    Labrīt! Jau cik sen es rakstu, ka Bordāna varza ir čekas projekts aizejošās Vienotības vietā un milzu cerība, ka SC nonāks vadošā koalīcijā un, loģiski, pēc tam to arī pārņems.

    “Laikam jau prātīgi būtu, ja NA un JKP uz vēlēšanām ietu ar vienu sarakstu”

    Galīgi nojūdzies esi, jeb domā, ka šeit vieni idioti nolasījušies?

    p.s. NA un Vienotība pārstāja būt dabīgie sabiedrotie, kad čekistu publiski piesmietais mērglis, pilnībā bankrotējušais politiķis, uzņēmējs, cilvēks un vīrietis, Dombrovskis, savu kuratoru uzdevumā izrēķinājās ar Grendes kundzi.

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    Ēriks > rinķī apkārt 08.09.2017. 11.59

    Bordāns pret SC pacīnījās Rīgas vēlēšanās,tagad nu pietiek kritizēt potenciālos sabiedrotos.

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 08.09.2017. 12.15

    to rinķī apkārt

    “Par NA un JKP balsos vēlētājs ar praktiski līdzīgu izpratni par vērtību sistēmu uz kuras būtu jābalstās valstij.”

    Tātad piekrīti, ka čekas projekts, Bordāna varza, kas nelietīgi izmanto NA saukļus, tika taisīts, lai nacionālpatriotiem atņemtu nekritiskāko vēlētāju balsis? Lai gan man ir daudz pretenziju pret NA, nu nav tur tādi idioti, lai uz tā paša grābekļa uzkāptu vēl reizi. Ar grābekli es domāju Bordānu.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    edge_indran > rinķī apkārt 08.09.2017. 13.35

    ———andrejs:”… Tauta runā…”

    =======================================================================================

    Tāpēc jau netikai TP, bet arī JL, V un ZZS vadības laikos tiek pasūtīti pētījumi Pasaules Bankas speciālistiem, lai tauta nepārstāj baudīt demokrātijas labumus.

    Runā, kā saka – kaut vai līdz vispasaules plūdiem!

    “..[1998.gada] 16. decembrī, Žurnālistu namā tika prezentēts 1998. gada februārī Ministru kabinetā akceptētās Korupcijas novēršanas programmas ietvaros Pasaules bankas finansētais pētījums “Korupcija Latvijā”.

    http://puaro.lv/wp-content/uploads/2016/03/petijums-korupcija-1050×590.jpg

    https://www.vestnesis.lv/ta/id/50925

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 08.09.2017. 13.02

    to rinķī apkārt

    Politiķim ir jābūt bez aizdomu ēnas, tātad Jurašam nav vairāk morālo tiesību atrasties politikā, kā Šleseram, Dombrovskim, Zaķim, Vējonim, Kamparam, Kazlovskim, vai Potapkinam.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 08.09.2017. 12.05

    basta Par NA un JKP balsos vēlētājs ar praktiski līdzīgu izpratni par vērtību sistēmu uz kuras būtu jābalstās valstij.

    Vēl joprojām īstas skaidrības nav par Vienotību, bet, ja šodienas Vienotības politiķu izpratne par dzīvi balstās uz kādreizējās Pilsoniskās savienības un Jaunā laika deklarēto, tad arī Vienotības vēlētāju skatījums uz to, kādai būtu jābūt LR, maz atšķirsies no NA un JKP vēlētāja. Galvenais arguments, kādēļ šie ļauži balso par vienu no šīm trijām partijām, bet nebalso par otru – tas ir – “patīk, nepatīk” kāds politiķis :) Un tieši šāda pieeja valsts iekšpolitikai ir bīstama šai valstij, proti – Latvijā liela daļa ļaudis nebalso par partijas programmām, bet gan par personālijām un tāpēc arī Latvijā tik “raženi” veidojas “jauni” politiski spēki. Tāpēc arī rakstu, ka, ja politiķi domātu valstiski, tad gan Vienotībai, gan NA un JKP būtu uz šīm vēlēšanām jāiet kopīgi.

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    uldis_rats > rinķī apkārt 09.09.2017. 16.26

    Andrej, interesanti, ka tik skrupulozi esat gatavi skatīties uz JKP, kamēr Lembergs – neaizskaramā, svētā govs. Ar ko izmanīgais Ventspils kompartijas darbonis ir izpelnījies tik nekritisku aizstāvību?

    Esiet laikam no tiem, kuru viedoklis ir apmēram šāds – tikai absolūti kristāldzidrs cilvēks drīkst izteikt jelkādus pārmetumus par citiem. Sak’, aizbrauci vienreiz pa zaķi sabiedriskajā (vai vēl labāk – viena tante teica, ka esot reiz redzēts pa zaķi braucam) – viss, turpmāk turi muti ciet, jo pats nekāds “baltais” neesi.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Ēriks > rinķī apkārt 09.09.2017. 18.05

    Lembergs par sevi ir teicis,ka viņš nav nekāds svētais http://jauns.lv/drukat/raksts/zinas/251658-ne-strike-ne-sudraba-neatnak-uz-preses-klubu-ar-lembergu-un-lato-lapsu,tātad ne viņš pats par tādu izliekas,ne kāds cits viņu par tādu mēģina pataisīt,bet toties vairākas partijas nākušas ar bļaustīgu saukli par godīgumu un tiesiskumu,cenšoties ar nepatiesu reklāmu iebraukt deputātos,kaut gan pašiem reputācija un darbi nav no tiem tīrākajiem,tur tā atšķirība.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 11.09.2017. 11.33

    to uldis_rats

    Par Lembergu man viss ir skaidrs – nav saprotama tiesnešu muļļāšanās un elastīgums.

    Jautājums ir par Juraša godīgumu – kam bija vajadzīgs šis gājiens ar zemes gabalu?

    p.s. Starp citu.

    IR pētnieciskie žurnālisti varētu noskaidrot, kas pašlaik notiek ar vērtīgo Juraša māsīcas zemes gabalu – vai tur top villa, datoru rūpnīca vai šprotu cehs?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 08.09.2017. 12.43

    to RA

    par to bija runa Lemberga un Juraša diskusijā LTV raidījumā “Tieša runa”.

    Lembergs šo faktu ir uzracis. Jurašs arī uzreiz visu “saprata” – tā teikt, suns zina ko ēdis. Viņš atbildēja, ka tur viss čista – piešmauktā māsīca esot bankā pat kredītu ņēmusi, lai šo nenormāli dārgo zemes gabalu nopirktu.

    p.s. Bet var just, ka Jurašiem ir biznesa tvēriens. Tas ir labi.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 08.09.2017. 12.20

    Rīdzenes sarunu kontekstā gan ZZS, gan SC ir viena līmeņa spēlētāji.

    —————–

    Tā izskatās.

    RA, saki, ko Tu domā par LTV izskanējušajām ziņām, ka Juraša sieva pārdevusi ne tik sen nopirktu zemes gabalu 1200 reizes dārgāk nekā pati pirkusi? Turklāt pārdevusi savai radiniecei – Juraša māsīcai… Vai nav bezkaunīga viltniece – tā iedzīvoties uz tuvinieces rēķina? :)

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 08.09.2017. 13.08

    to RA

    ja nodokļi nomaksāti…

    —————

    :) turpini uzjautrināt. Zemes lēta pirkšana un vēlāk dārga pārdošana ir viens no klasiskajiem naudas atmazgāšanas veidiem. Tauta runā, ka šī metode izstrādāta 90-to gadu vidū TP vadības aprindās

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 08.09.2017. 12.31

    andrejs Neko, līdz tas nebūs apstiprinājies :) Dažkārt ziņās ne to vien saka, arī LTV. Ir bijuši gadījumi, kad LTV analītiskajos :) raidījumos esmu dzirdējis kā tiek operētsar faktiem, kuri pēc būtības ir vismaz kļūda. Es esmu uzķēris to tajās dažās reizēs, kad pats, bez žurnālista starpniecības, personīgi zināju notikuma būtību. Tiem , kuriem šādas info nebija, teiksmi žurnālistes Nagles teiktais likās balta patiesība :)

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 08.09.2017. 12.49

    Ja nodokļi nomaksāti uc formalitātes ir kārtībā, kas nozīmē, ka valsts nav apzagta, tad kāda man tur daļa par cik kāds kaut ko pērk un pārdod? :)

    Ja izrādīsies, ka ir pārkāpts likums, tad, protams, vainīgais ir jāsoda.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 08.09.2017. 13.49

    atmazgāšanas mērķis ir nevis izvairīties no nodokļiem, bet legalizēt tiešām noziedzīgi iegūtu naudu.

    ——————–

    Tieši pēc tā jau viss šis gājiens izskatās. Ne velti pārdeva māsīcai – laikam bija gatava maksāt vairāk nekā citi gribētaji :).

    p.s. Agrāk bija pavisam labi, par zemes pārdošanu bija jānomaksā nenozīmīgs nodoklītis (vai nodeva). Tagad ir sarežģītāk – ir cilvis deklarējies, vai nav; cik ilgi īpašums piederējis… – precīzi tās nianses nezinu, jo nav aktuāli.

    p.p.s. To pašu triku var taisīt arī ar īpašuma daļām uzņēmumā.

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

    Austras koks > rinķī apkārt 08.09.2017. 13.39

    andrej, jautājums, kad tas ir noticis, jo tagad nodokļi ir jāmaksā no starpības (izņemot ar niansēm par dzīvesvietu). Kādreiz nebija.

    Kaut, nelegālu naudu var tādējādi padarīt arī legālu nomaksājot nodokļus (tātad, šobrīd, kad jau nodoklis ir ieviests). Tas nepieciešams tad, ja tas, kas naudu ieguvis, to ir ieguvis absolūti nelegāli un noziedzīgi, līdz ar to nevar uzrādīt arī pat tad, ja būtu ar mieru tos nodokļa procentus nomaksāt, t.i., ja atmazgāšanas mērķis ir nevis izvairīties no nodokļiem, bet legalizēt tiešām noziedzīgi iegu`tu naudu.

    Tad tik vajag atrast kādu, kas no tevis nopērk to zemi, un kurš var bez riska it kā oficiāli nomaksāt to naudas summu (vai nu cilvēkam tiešām ir milzīgs līdzkeļu apjoms, vai arī cilvēks vienkārši pasaka, ka nauda viņam ir – pirms deklarēšanas varēja vienkārši tāpat kā Šķēle pateikt – nopelnīja jau PSRS un kooperatīvu laikos puķes tirgojot, vai arī kad bija obligātā deklarēšana – deklarējot drošības pēc līdzekļus, kuri faktiski nebija). Tur vēl nianses, protams, bet nu lietas ir sakārtojamas.

    Jebkurā gadījumā, tāda atšķirība cenā, ir aizdomīga. Tur būtu jāpēta, kad notika darījumi, no kā sākotnēji iegādājās, kas ko kad ir deklarējis utt.

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

traductrice 08.09.2017. 09.51

Manuprāt tomēr nebūs tik vienkārši. No vienas puses, 25 gadus ir mērķtiecīgi veidota tiesību bāze viena ļoti šaura sabiedrības slāņa interesēs, no otras puses, mērķtiecīgi strādāts sabiedrības lumpenizācijas virzienā. Jo dumāka sabiedrība, jo vieglāk manipulēt. Un sekas ir skaidri redzamas – šķiet, nevienā citā ESvalstī nav tik krasa un neproporcionāla sabiedrības noslāņošanās, kā pie mums. Ar to mēs stingri tuvojamies Āfrikas kontinentam, ne Eiropai.

Mums tikpat kā nav vidusslāņa, kam pēc teorijas jābūt visbiezākajam. Mums pat nav apmēram skaidra priekšstata, ko var uzskatīt par vidusslāni. Vai ģimeni, kas var samaksāt visus obligātos rēķinus un var atļauties arī neknapināties ar pārtiku? Kas ir mūsu vidusslānis? Ar kādiem “vidējiem ienākumiem”?

Nevajag visā vainot ZZS. Pie vainas ir visa līdzšinējā politiskā virtuve, kurā pret VALSTS interesēm NIHILISTISKI ir attiekušies pilnīgi VISI politiskie spēki. Vienīgais, ko varu domāt, ka mēs ejam normālo politisko partiju evolūcijas procesu, un ir jāpaiet daudziem gadiem, lai arī partijas savu ideoloģiju iemācītos pārslēgt no “man izdevīgi” uz “valsts/sabiedrības interesēm”. Redzu iedīgļus šajā virzienā, un tas dod cerības.

+12
-6
Atbildēt

21

    Ēriks > traductrice 08.09.2017. 11.51

    Ino,RuTv viņš droši vien runāja krieviem pa prātam,tā sakot,ārējai lietošanai :D Varbūt gribēja tranzītu nedaudz ieeļļot,piķi nopelnīt.

    0
    -6
    Atbildēt

    0

    Ēriks > traductrice 08.09.2017. 11.23

    Nemeklēšu,jo zinu,ka tie ir meli un Lembergs neko tādu nav teicis.

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    Anonīms > traductrice 08.09.2017. 11.31

    es tev saku ērik – lasi Osvalda Mauriņa Nelaikā dzimušie – tas ir naciķu spogulis – lasi – un tad runāsim tālāk

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    Ēriks > traductrice 08.09.2017. 11.19

    Kurā vietā,ka NATO ir par postu un nelaimi?Es esmu dzirdējis,kā Lembergs lielās,ka ir balsojis par iestāšanos NATO un ES,un tas esot bijis pareizs solis.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    Ēriks > traductrice 08.09.2017. 11.04

    Kurā vietā ZZS ir parādījis,ka vēlas vest atpakaļ uz Krieviju?Kādus citātus,izvilkumus,darbus…?Jeb tā ir vienkārša propagandiska pļekšķēšana?

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    Ēriks > traductrice 08.09.2017. 11.34

    Kas ir Osvalds Mauriņš?Vai kāds čekas ziņotājs?

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    andrejs > traductrice 08.09.2017. 12.07

    Sasniegumi Krievijas impērijas valdīšanas laikā

    During these two centuries Latvia experienced economic and construction boom – ports were expanded (Riga became the largest port in the Russian Empire), railways built; new factories, banks, and a University were established; many residential, public (theatres and museums), and school buildings were erected; new parks formed; and so on. Riga’s boulevards and some streets outside the Old Town date from this period.

    Viss par ekonomiku Latvijas neatkarības laikā:

    With most of Latvia’s industrial base evacuated to the interior of Russia in 1915, radical land reform was the central political question for the young state. In 1897, 61.2% of the rural population had been landless; by 1936, that percentage had been reduced to 18%.[40]

    By 1923, the extent of cultivated land surpassed the pre-war level. Innovation and rising productivity led to rapid growth of the economy, but it soon suffered from the effects of the Great Depression. Latvia showed signs of economic recovery, and the electorate had steadily moved toward the centre during the parliamentary period.[citation needed] On 15 May 1934, Ulmanis staged a bloodless coup, establishing a nationalist dictatorship that lasted until 1940.[41] After 1934, Ulmanis established government corporations to buy up private firms with the aim of “Latvianising” the economy.[42]

    Vēl lielāki panākumi krievu okupācijas laikos:

    Moscow decided to base some of the Soviet Union’s most advanced manufacturing in Latvia. New industry was created in Latvia, including a major machinery factory RAF in Jelgava, electrotechnical factories in Riga, chemical factories in Daugavpils, Valmiera and Olaine—and some food and oil processing plants.[61] Latvia manufactured trains, ships, minibuses, mopeds, telephones, radios and hi-fi systems, electrical and diesel engines, textiles, furniture, clothing, bags and luggage, shoes, musical instruments, home appliances, watches, tools and equipment, aviation and agricultural equipment and long list of other goods. Latvia had its own film industry and musical records factory (LPs). However, there were not enough people to operate the newly built factories.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Ēriks > traductrice 08.09.2017. 11.48

    Un kāpēc tad pēc tik grūtas bērnības viņš mācījās žurnalistiku augstākajā partijas skolā?Komunisti uzticējās šitādai nacistu atvasei?

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    andrejs > traductrice 08.09.2017. 11.57

    beta: vilksimies nopakaļus ES. Igaunijai, Lietuvai ES kontekstā ir sava vieta, svars un atpazīstamība, tikai Latvija spoža kā barankas caurums.

    ———————-

    Starp citu, varu ieteikt Solvitai pirmo darbiņu pēc pāŗiešanas “diplomātiskajā dienestā” (kamēr viņa nav iecelta par vēstnieku ASV, bet par mūsu naudiņu uzlabo kvalifikāciju) – palasīt kaut vai ko raksta Viki par Latviju… varbūt varētu kko palabot?

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    andrejs > traductrice 08.09.2017. 12.14

    p.s. LPSR pat kurpes esot ražojuši…

    Vēl Viki vēsturiski nozīmīgs fakts:

    In 2016, Nils Ušakovs, the first ethnic Russian mayor of Riga in independent Latvia, has been fined by Latvia’s State Language Center for posting in Russian on Facebook.

    Sadaļa par neatkarīgās Latvijas dibināšanu un visu neatkarības periodu tikpat gara, kā raksts par LR II pasaules kara laikā.

    Sīkums, bet vienalga nožēlojami, sadaļā Cuisine :

    Grey peas and ham are generally considered as staple foods of Latvians.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    edge_indran > traductrice 08.09.2017. 13.27

    —————-andrejs:”..Vēl Viki vēsturiski nozīmīgs fakts”

    ======================================================================================

    Labs padoms.

    Māra Zālīte: Neuzņemties pasaules uzspiesto stereotipu slogu

    http://www.aprinkis.lv/media/k2/items/cache/fa8deacc64025dd472f1687a051ea775_XL.jpg

    http://www.aprinkis.lv/sabiedriba/cilveki-musu-lepnums/item/30128-mara-zalite-neuznemties-pasaules-uzspiesto-stereotipu-slogu#

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > traductrice 08.09.2017. 11.44

    izlasi grāmatu ērik – Osvalds Mauriņš bija upuris – tādiem kā sākot jau ar tevi – šaurpieru naciķis – viņš tur apraksta savu dzīvi no bērnības – cik patriotisks , bet gļēvs bija viņa tēvs – skrēja šaut žīdus un krievus, bet savu ģimeni pat nemēģināja aizstāvēt , jeb precīzāk – uzskatīja ka nošaujot pirmos un otros – glābs savu gimeni – smaga bet patiesa grāmata

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Anonīms > traductrice 08.09.2017. 11.12

    klausies oligarhu sarunas – tur tas ir pateikts vārdiski – tā teikt stratēģiski nolemts nu un pēc tam vērtē darbus

    piemēram –

    Lembers paziņo , ka nato Latvijā ir tikai par postu un nelaimi – mans jautājums – kam par postu?

    – jaunās Kučinska valdības ministri slepeni vai pusselpeni tiekas ar krievijas ministriem sabiedrību par to neinformējot – visvairāk mani uztrauca tieši aizsardzības ministra tikšanās ar krievu bruņotajiem spēkiem, kad izrādījās, ka par so tikšanos nezin pat NBS jaunais komandieris Jēkabsons – par to bija tajā IR numurā, kur NBS Jēkabsons ir uz vāka

    vēl – jeb neslinkosi un pats meklēsi ?

    kaut vai Stradiņa universitātes prfesors 0- dekāns – pasniedzejs Vilks, kurš par Latvijas valsts nodokļu maksātāju naudu sludina pasaulē kremļa propagandu jā un turpina būt dekāns un pasniedzējs – man tas slikti smird pēc kremļa =putina rokas – kā tev ērikiņ?

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    Anonīms > traductrice 08.09.2017. 11.22

    visi mediji bija pilni , kad lembers to teica – pats meklē

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > traductrice 08.09.2017. 11.25

    nemeklē – tu tapat nelasi, kad kaut ko iesaku – tik gribi dabūt mani prom no skatuves, lai es rakņātos internetā – pigu – neceri

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Ēriks > traductrice 08.09.2017. 11.38

    Aha,atradu:

    mācījies Mētrienas pamatskolā, 1941–1947, Mētrienas pagasts, Latvija

    mācījies Aizupes meža tehnikumā, 1947–1951, Aizupe, Latvija

    studējis neklātienē žurnālistiku Augstākajā partijas skolā Maskavā, 1963–1968, Maskava (Москва), Krievija

    Nodarbošanās

    redaktors Cēsu rajona laikraksta “Padomju Druva” (kopš 1990 – “Druva”) redaktora vietnieks, 1955, Cēsis, Latvija

    citas nodarbošanās mežziņa palīgs Strenču mežsaimniecības Pedeles mežniecībā, 1951–1955, Pedele, Latvija http://en.lulfmi.lv/?p=315&kopa=6&r=maurins-osvalds

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > traductrice 08.09.2017. 10.54

    ja jau pateici a , tad saki b – nevis visas partijas, bet visa sabiedrība ir atbildīga

    bet runa šoreiz ir tieši un konkrēti par zzs – par lemberga kontrolēto un vadīto politikso spēku ., kurš skaidri un gaiši ir parādījis, ka vēlas vest Latviju atpakaļ pie mātes krievijas, nevis nostiprināt Latvijas eiropeisko orientāciju

    un mesiju gaida tādi kā tu

    sauksim lietas vārdos – varam kritizēt Bordāna darbības, bet viņš dara – atskirībā no piemēram, naciķa parādnieka , vai ministres čakšas

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    Ēriks > traductrice 08.09.2017. 11.28

    Nez vai Rainis vai Upīts būs rakstījis par Lembergu.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    beta > traductrice 08.09.2017. 10.43

    >traductrice

    Piekrītu Tev. Kamēr partijas nedomās pirmkārt par vasts interesēm, tikmēr kā kaķa klibā kāja vilksimies nopakaļus ES. Igaunijai, Lietuvai ES kontekstā ir sava vieta, svars un atpazīstamība, tikai Latvija spoža kā barankas caurums.

    Gaidām mesijas, kā vienmēr…

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    andrejs > traductrice 08.09.2017. 11.54

    25 gadus ir mērķtiecīgi veidota tiesību bāze viena ļoti šaura sabiedrības slāņa interesēs,

    ——————-

    Tu taču redzi, kas notiek ar Lembergiem, vaškēvičiem, stabiņiem (ām) un ganbejistiem. Raksta sējumus, bet neko nespēj pierādīt. Kurš var pateikt kā var par “Rīdzenes sarunām” uzcept 117 (!) krimināllietas sējumus, kuros nepietiek pierādījumu?

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    lno > traductrice 08.09.2017. 11.40

    Ēriks. Nemeklē gan, īpaši to, ko Lembergs teicis RU TV:):):)

    +4
    0
    Atbildēt

    0

lno 08.09.2017. 15.26

no tvitera

Ilze Ostrovska‏ @io7246 3m3 minutes ago

Žurkas bēg no grimstoša kuģa. Tā viš ir. Rezultātā kaudze ar žurku partijām.

+3
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu