Vecpiebalgas novada domi vadīs Indriķis Putniņš • IR.lv

Vecpiebalgas novada domi vadīs Indriķis Putniņš

25
Indriķis Putniņš. Foto: Evija Trifanova, LETA

Putniņš sola turpināt iepriekšējās vadītājas iesāktos darbus

Par Vecpiebalgas novada domes priekšsēdētāju ārkārtas sēdē otrdien, 5. septembrī, ievēlēts Indriķis Putniņš (“Novada attīstībai”), atsaucoties uz vietējiem avotiem, raksta Lsm.lv.

Putniņš sociālajā tīklā “Facebook” norāda, ka viņš par Vecpiebalgas novada domes priekšsēdētāju apstiprināts vienbalsīgi ar visu sešu sēdē klātesošo deputātu balsīm. “Esmu apņēmības pilns saliedēt domes darbu, lai visi kopā mēs vienoti strādātu Vecpiebalgas novada un tā sabiedrības intresēs. Esmu pārliecināts par ciešu sadarbību arī ar novada iedzīvotājiem,” raksta Putniņš. “Turpināšu būt tikpat atvērts jūsu ideju uzklausīšanā un problēmjautājumu risināšanā, kā līdz šim. Būsim vienoti un viens otru cienoši!”

Vecpiebalgas novada domes jaunais vadītājs sarunā ar Lsm.lv norādīja, ka viņš novada domes vadībā turpinās iepriekšējās vadītājas iesāktos darbus un tādējādi nodrošinās novada domes darba pēctecību.

Pašvaldības nākamā gada budžets un arī izglītības sistēmas reforma būs pirmie un galvenie darbi, kam plānots pievērsties. “Nav stāsts par skolu slēgšanu, bet reformu,” teica Putniņš.

Viņš arī uzsvēra, ka centīsies panākt to, lai visi novada domes deputāti strādātu kā viena komanda – bez opozīcijas. “Tik mazā novadā, kur ir tikai deviņi deputāti, visiem ir jāstrādā kopā. Ceru, ka izdosies saliedēt politisko darbu,” teica Putniņš.

Putniņš Vecpiebalgas novada domē ievēlēts no partijas “Novada attīstībai” saraksta. Šo politisko spēku pārstāv arī līdzšinējā novada domes vadītāja Ella Frīdvalde-Andersone, kura augusta beigās nolika deputāta mandātu un atteicās no pašvaldības vadītājas amata.

Frīdvalde-Andersone iepriekš skaidroja, ka vairs nespēj sastrādāties ar esošo domes sastāvu, un kolēģiem pārmeta nekoncentrēšanos uz novada attīstību. Pašvaldības priekšsēdētāja savus amata pienākumus beigs pildīt 28.septembrī.

Putniņš agrāk aktīvi darbojās Zaļo un zemnieku savienībā (ZZS). Bijis Saeimas priekšsēdētāja Gundara Daudzes (ZZS) palīgs. 2010. gada sākumā viņš kļuva par ZZS valdes locekli. Pašlaik Putniņš ZZS valdē nav pārstāvēts.

 

Komentāri (25)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu