„Kino Bize” kinokoncerts: „Violence, Love, Fear & Sadness” • IR.lv

„Kino Bize” kinokoncerts: „Violence, Love, Fear & Sadness”

31
Publicitātes foto

Otrdien, 15. augustā plkst. 19 kinoteātrī “Kino Bize” tiks atskaņota improvizēta mūzika, kas mijiedarbosies ar video projekcijām.

Koncertā ar ģitāru un efektiem piedalīsies mūziķis Toms Lazdovskis, kas savulaik spēlējis grupās „Ca’Mel” un „Parara”, un Staņislavs Kuļikovs, kurš atpazīstams no mūziķu apvienībām „NĒ” un „DJ Krankenwagen”.

Abi mūziķi labprāt improvizē, viņu sadarbību nupat varējām dzirdēt Latvijas pagrīdes mūziķu un mākslinieku radītajā koncertu/performanču ciklā “Donēts”, kā arī 2014. gadā līdzīgas koncepcijas koncertā “Sinestēzija”, kur abi mākslinieki improvizēja video projekciju pavadījumā.

Koncerta “Violence, Love, Fear & Sadness” video projekciju autore Diāna Trope, izmantojot kino klasikā atspoguļotās emocijas, radīs unikālu video darbu, kura demonstrācijas laikā mākslinieki četros atsevišķos improvizētos skaņdarbos muzikāli atspoguļos uz ekrāna redzamo emociju gammu.

Ieejas maksa – trīs eiro. Biļetes nopērkamas kinoteātra “Kino Bize” kasē, kā arī iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv/lv/kino/kino-bize.

 

Komentāri (31)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu