Festivāls “Laba Daba” Radio NABA tiešraidē no piektdienas • IR.lv

Festivāls “Laba Daba” Radio NABA tiešraidē no piektdienas

40
Publicitātes foto

Šogad jau piekto gadu Latvijas Radio 6 – Radio NABA ēterā būs dzirdama īpaša radio tiešraide no Starptautiskā mūzikas festivāla “Laba Daba”, kas radio viļņos teju 35 stundas raidīs festivāla notikumus, koncertus, sarunas un labdabīgās festivāla sajūtas.

Radio NABA no festivāla teritorijas raidīs no piektdienas, 4.augusta, pēcpusdienas plkst. 14 līdz svētdienai, pieslēdzoties Lāča, Eža un Suņa skatuvēm, veidojot uz vietas brīvdabas studijā mazkoncertus un skaņu eksperimentālās darbnīcas, iesaistot festivāla viesus un dalībniekus interaktīvās spēlēs un konkursos ar audiālām balvām.

Festivāla radio tiešraidi nodrošinās Radio NABA ētera instruktori un raidījumu vadītāji: Atis Žagars, Uldis Rudaks, Klāvs Lauls, Artis Ozoliņš, Eduards Ozoliņš, Aija Fedorova un Anete Enikova, ar tematiskām aktivitātēm ētera programmā piedalīsies raidījumi “Nabarīts”, laikmetīgās skatuves mākslas izziņas raidījums “Melnā kaste”, literatūrai veltītais raidījums “Bron-Hīts” u.c.

Sestdienas rītā ar īpašiem mazkonceriem radio studijā viesosies dažādi mākslinieki. Pirmais plkst. 11 būs Guntis Veilands kopā ar mūziķi Leldi Ritenieci un aktieri Tomu Liepājnieku, kuri izrādīs muzikāli garnētu izrādi “Sidraba ābele”. Plkst. 12 japāņu mākslinieks Kenta Hayashi uzstāsies ar speciāli radio formātam sagatavotu priekšnesumu. Savukārt no plkst. 13 līdz 14 Roberts Gobziņš un mixmāsters Raitis piedāvās skaņu laboratoriju un labu darbu ar cilvēkiem.

Tiešraides programmas aktualitātēm varēs sekot līdzi sociālajos medijos ar norādi #labadabalive, bet klausītāji, kas vēlēsies paziņot par īpaši spilgtiem un tiešraides vērtiem notikumiem, aicināti to darīt, pievienojot saviem ierakstiem #labadabalive un studijas tālruni (tiešraides laikā darbosies sms un Whatsapp režīmā) – 20020212.

“Dzīvajā ēterā” Radio NABA raidīs 14.00 – 4.00, sestdien 9.00 – 4.00, savukārt pārējā laikā atskaņos koncertieraktus no festivāla programmas. Festivāla tiešraidi varēs dzirdēt pasākuma norises vietā, internetā – naba.lv un Latvijas radio 6 – FM 95.8 Rīgā, kā arī festivāla teritorijā un telšu pilsētiņā.

Latvijas Universitātes Radio NABA ir brīvā formāta programma, kas pirmo reizi FM viļņos izskanēja 2002. gada 1. decembrī.

 

Komentāri (40)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu