Ir laiks aizstāvēt Latviju, tautu un Satversmi! • IR.lv

Ir laiks aizstāvēt Latviju, tautu un Satversmi!

77
NULL

Aicinājums 13.jūlijā pulcēties uz pilsonisku akciju pie prezidenta pils

1918. gada 18. novembrī Latvijas tauta dibināja brīvu un demokrātisku valsti. Latvijas Republikas Satversmē pirmie divi panti nosaka – 1. Latvija ir neatkarīga demokrātiska republika. 2. Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai.

Atklātībā nonākušas “oligarhu sarunas” uzskatāmi apliecina, ka tautas suverēno varu apzināti bija piesavinājusies atsevišķu personu grupa.

Ignorējot Satversmē un citos likumos noteikto kārtību, viņi pieņēma valsts likteni izšķirošus lēmumus savu savtīgo interešu labā. Notikumi pirms un pēc šīm sarunām uzskatāmi liecina, ka šo personu vara un ietekme visaugstākajā līmenī bija un ir reāla.

Augstāko valsts amatpersonu – valsts prezidenta, ģenerālprokurora un citu likteņi tika izlemti ciniski un brutāli ignorējot jelkādas demokrātijas pamatnormas un tautas intereses.

Viņu vara un ietekme skaidri redzama arī faktā, ka līdz pat šim brīdim tiesībsargājošās iestādes ir izvēlējušās neredzēt un pat sabotēt šo noziegumu izmeklēšanu.

Pārkāpjot Satversmes garu, reālā vara valstī ir koncentrējusies atsevišķu, šauru grupējumu rokās, kuri, stādot augstāk savas personīgās intereses, ir nodarījuši ļoti smagus zaudējumus valsts ekonomikai un, pats galvenais, tautas nākotnei.

Tieši šie cilvēki ar “trekno gadu” neprātīgo un nekompetento valsts pārvaldi, kā paši teica, “gāzējot grīdā”, radīja miljardu zaudējumus, burtiski piespieda doties trimdā simtus tūkstošus mūsu līdzpilsoņu – bērnus, mazbērnus, brāļus un māsas.

Gadiem ilgi dzīvojot tiesiskā nihilisma apstākļos, kur minētās personas kļuvušas pasakaini bagātas izmantojot savu nelikumīgo politisko ietekmi, bet simti tūkstoši nonākuši uz nabadzības robežas. Tā ir mērķtiecīgi grauta ticība Latvijai kā taisnīgai un saprātīgai valstij, sabiedrībai. Valsts ekonomikā ir nonākusi pie tās simboliskās robežas, kur dzīres svin nespējas administratori un “ātro kredītu” laupītāji, bet izglītības, veselības un citas tautai izšķirīgas reformas ir nokavētas un iestigušas.

No nacionālās drošības viedokļa ir jāapzinās, ka mērķtiecīgi drupinātā un diskreditētā ticība demokrātijas vērtībām var mūs novest pie tikpat traģiskas situācijas, kāda bija Ukrainā 2014. gadā – tā bija tik novājināta, ka kļuva par vieglu mērķi agresīvam kaimiņvalsts režīmam.

Mums ir tiesības teikt – ir pienācis laiks atgriezties pie Satversmē noteiktās tautas varas!

Mēs esam tā tautas daļa, kura nav balsojusi par ZZS un uzskatām, ka ir laiks teikt Rīdzenes sarunu varoņiem, viņu draugiem un domubiedriem – Mēs nesamierināsimies.

Mēs nesēdēsim virtuvēs vai virtuālajā telpā, bet nāksim ielās, pieprasīsim, ja tas būs nepieciešams – mūsu pretošanās līmenis tiks kāpināts. Tādēļ šodien pieprasām: 

1. Prezidentam pieprasīt oligarhu sarunās iesaistīto ministru – Ulda Auguļa un Jāņa Dūklava demisiju.

2. Nacionālās Drošības komisijai un Tieslietu ministram sniegt situācijas izvērtējumu no demokrātijas principu viedokļa. 

3. Pieprasīt ģenerālprokurora paskaidrojumu par tiesisko nekompetenci valsts interešu aizstāvībā. Tā iztrūkuma gadījumā pieprasīt ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera atkāpšanos.

Prezidentam dodam izvēli – vai nu rīkoties, vai atkāpties. Nereaģēšanas gadījumā prasām Valsts prezidenta atkāpšanos. Mums ir tiesības prasīt, ka prezidents drosmīgi un principiāli aizstāvēs uzbrukumus Satversmes burtam un garam. Trešās Atmodas laikā mēs visi kopā stāvējām Baltijas ceļā, dienu un nakti barikādēs bijām gatavi stāties pretī agresoru tankiem. Mēs ticējam brīvas un demokrātiskas Latvijas ideāliem. Šobrīd tie ir nozagti. Noziedzniekiem ir laiks stāties tiesas priekšā un atdot nozagto. Tikai tā mēs varēsim atjaunot ticību 1918. gadā 18. novembrī dibinātajai demokrātiskajai Latvijas valstij, kur vara pieder tautai.

Ir laiks atzīt, ka rupji un tīši pārkāpts Latvijas valsts Pamatlikums – Satversme, pēc burta un gara, ir grauta ticība valstij.

Ir laiks atzīt, ka tiesībsargājošās iestādēs nav bijušas spējīgas pamanīt šos noziegumus, aizstāvēt likumu, valsti un tautu. Ir atkal pienācis laiks sanākt kopā. Demokrātiju var nosargāt tikai tauta, kurai nav vienaldzīgs tās liktenis. Mums ir jāizšķiras, kādu valsti mēs atstāsim saviem bērniem un mazbērniem. 1918. gada Latviju no drupām uzcēla cilvēki ar pašcieņu, kuri ticēja paši sev un tautai. Latvijas valsts ir mūsu senču mantojums un mums tā ir jāsargā šodien.

Ceturtdien, 2017. gada 13. jūlijā, pulcēsimies pie Rīgas pils!

Rīkotāji – organizācija “Par tiesiskumu Latvijā”, Jaunā konservatīvā partija

Komentāri (77)

Es 11.07.2017. 14.02

Labdien! Tiem, kuriem škiet, ka tā, kā to varējām lasīt “oligarhu sarunās” mūsu valsti vadīt nedrīkst, ir vienkārši jāiet un jāpiedalās ceturtdienas akcijās. Nevajag iedziļināties dažādu i-neta troļļu pļāpās un vaimanātoru vaidos. Vienkārši, ir jāiet un jāpasaka savs NĒ!

Tāds sauklis vēl no Atmodas laikiem – JA NE MĒS, TAD KURŠ? jA NE TAGAD, TAD KAD?

Es iešu un arī citi mani ģimenes locekļi ies. Tas ir mūsu pienākums pret nākotnes Latviju!

+12
-3
Atbildēt

0

rinķī apkārt 11.07.2017. 10.17

Kāpēc tiek piesaukta tikai ZZS? :) Publicētajos ierakstos kā līdzīgs ar līdzīgu runāja gan SC, gan GKR un vēl viena kļūda:

“…Mēs esam tā tautas daļa, kura nav balsojusi par ZZS..” +++ nav pašam sevi jāceļ uz ievērojami lielas, nacionāli domājošas, bet kļūdainu izvēli izdarījušas tautas daļas rēķina. ZZS elektorāts ar argumentiem ir jāpārliecina, nevis jāpretnostata sev.

Citādi jau viss kārtībā, protams, JKP uzņemas visu atbildību par šī pasākuma norisi.

+11
-4
Atbildēt

7

    basta > rinķī apkārt 11.07.2017. 15.03

    to rinķī apkārt

    “Kāpēc tiek piesaukta tikai ZZS? :)”

    Netēlo nu atkal pamuļķi? Tāpēc, ka čekisti uzskata, ka Lembergam ar viņiem būtu jāpadalās laupījumā.

    +1
    -7
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 11.07.2017. 15.27

    to Andrejs

    “..tik maz figurē valsts ietekmīgākais oligarhs Šķēle, kura šiverēšanas laikā tika reāli izzagta valsts?”

    Šķēli nedrīkst, jo tad var tikt diskriditēti arī viņa pārstāvji, taukmūļi: Pabriks, Štokenbergs un Straujuma. Vispār jau valsts par 80% tika izzagta Vienotības ideoloģisko un tikumisko priekšteču, LC laikā.

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    Ugis > rinķī apkārt 12.07.2017. 05.07

    Tapec ka ZZS ir gan premjmenistrs, gan prezidents…..viniem reali pieder vara valsti!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Ēriks > rinķī apkārt 12.07.2017. 09.21

    Ir vesela rinda stratēģiski nozīmīgu valsts amatu,kuros joprojām ir Vienotības cilvēki,kuri var nedot pielaides noslēpumiem.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 12.07.2017. 20.28

    to Ugis

    Un čekai nozīmīgākās: IeM un ĀM, ir pupu mizas?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 11.07.2017. 13.20

    Kāpēc tiek piesaukta tikai ZZS?

    ————–

    Pavisam nopietni – kāpēc IR atlasītajās sarunās tik maz figurē valsts ietekmīgākais oligarhs Šķēle, kura šiverēšanas laikā tika reāli izzagta valsts? Vai ne tāpēc, ka šīs vismaz desmit gadus faktiski vadīja exDienas redakciju?

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    uldis_rats > rinķī apkārt 11.07.2017. 10.58

    Par GKR un SC pilnīgi piekrītu, tie ir nepelnīti aizmirsti! Bet iespējams, ka tas aprēķins ir nemēģināt izšķiest spēkus uz visiem, bet sākt ar vienu.

    Par iespējām pārliecināt ZZS, GKR vai SC elektorātu… lielas cerības neloloju. Ir nācies runāt ar pāris cilvēkiem, kuriem “patīk Lembergs” un “zog, bet dalās”, un, protams, “paskatieties kā Ventspili savedis kārtībā”. Nu maza, maza cerībiņa ir, ka daļa pēc “oligarhu sarunām” tomēr no ZZS novērsīsies, bet par tām lietām (ne tik “tieši pa pieri” gan) bija zināms/nojaušams jau sen. Bija taču oligarhu kapu svētki un tamlīdzīgi.

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

fretka 11.07.2017. 10.55

Paklau, “oligarhu apkarotāji”, kā jums patīk šis?

Ar kaut ko taču jāsāk, vai ne? Varētu sākt ar palīdzību saviem iedzīvotājiem, bet tas taču būtu tik nepareizi…

Valsts segs īres izdevumus divām bēgļu ģimenēm

http://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/valsts-segs-ires-izdevumus-divam-beglu-gimenem.a242819/

Valsts segs īres izdevumus divām bēgļu ģimenēm un palīdzību pilotprojekta ietvaros plānots sniegt sešu mēnešu garumā. Šādu Ekonomikas ministrijas priekšlikumu pirmdien, 10.jūlijā, atbalstīja Ministru kabineta komiteja.

Ja pilotprojekts būs veiksmīgs, šādu palīdzību varētu saņemt 400 personas. Šim nolūkam no budžeta papildus vajadzētu 370 000 eiro.

„Tie ir cilvēki, kas šobrīd jau ir ieradušies Latvijā un kam ir nepieciešams dzīvojamais fonds, kas aktīvi meklē darbavietas. Šis atbalsts ģimenei ar diviem cilvēkiem sešos mēnešos var sasniegt līdz 1500 eiro mēnesī, savukārt ģimenēm, kas sastāv no pieciem cilvēkiem, būtu līdz pat 2400 eiro pusgada ietvaros,” stāsta Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks Edmunds Valantis.

P.S. Speciāli lno – šeit citēto neatbalstu. Gaidu Latvijas Bordānceļa reakciju.

+10
-5
Atbildēt

20

    Anonīms > fretka 11.07.2017. 12.21

    tāpēc ka Zviediju nav izzaguši oligarhi un latvieši brauc strādāt uz Zviedriju , jo bēgļi – muulumani nestrādā – tas ir zem vinu cieņas un goda strādāt –

    ko vel tev paskaidrot?

    ka zviedru politiķi brauc uz Latviju un māca mūs ka vajag tikai dot darbu bēgļiem, kamer paši to nedara?

    ko vel ?!

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    Anonīms > fretka 11.07.2017. 12.19

    jā – bēgļi ir vainīgi

    naudu viņu uzturēšanai valsts taču nepaņems no no airbaltic gausa, vai lattelecom gulbja, vai no škeles uzņemumiem , vai lemberga – to paņems man paceļot nodokļus, cenas visiem pakalpojumiem – un kā jau te sludināja Rungulis – Vienotības pravietis – kas nespēj maksāt la iet uz nabagmāju –

    kura vieta tev nelieti nav skaidra , ko tu vel nesparoti/

    ka viņi bēg uz bagāto ES nevis cīnās par savu valsti

    bļedj – tu mani esi nokaitinājis līdz baltkvelei – Latvijas vīrieši 2.pasaules karā tika apkauti abās frontes pusēs – vācu un krievu – tie paunām plecos nebēga , lai pēc tam glabējus šautu un spridzinātu nost

    šitie tā saucamies bēgļi – sievas atstāj mājās , kamēr paši jaunie vīrieši bēg uz pabalstu paradīzēm – jo viņi taču cieš kliedzot pret debesīm – gluži ka putina krievi, kamēr latvieši cieš klusi – labākajā gadījumā – interneta kaut ko ierakstot

    protams , ka šie bēgļi tieši un konrēti iznīcina latviešus – par to pat es nediskutēju , cita lieta, ka visu organizē Latvijas valsts, kura savukārto to dara oligarhu interesēs, kuri savukārt labprāt visu dara Krievijas interesēs – tas Krievijas, kura ir oligarhu paradīze –

    +2
    -5
    Atbildēt

    0

    Anonīms > fretka 11.07.2017. 13.39

    Ja NA panāks, ka Latvijā netiek ielaisti bēgļi – islamisti, tas neattiecas uz ukraiņiem, vai citiem bēgļiem kristiešiem,tad es klūšu par tavu parteigenossin un mēs veidosim latvisku un bagātu un lepnu un skaistu Latviju. Es jūs tur visus izdresētu …bet nu tam ir skarbi priekšnoteikumi, protams – nē islamistiem =bēgļiem !!!!!

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    uldis_rats > fretka 11.07.2017. 11.22

    fretka, tiešām jūsu atklājums ir briesmīgs… oligarhi ir sīkums, tūliņ jāmetas cīnīties ar īsto, galveno un vienīgo Latvijas un latviešu tautas problēmu – potenciālu 370 000 eiro iztērēšanu uz palīdzību bēgļiem (patvēruma meklētājiem vai jau “apstiprinātiem” bēgļiem?) īres izdevumu segšanai.

    Gaidu reakciju par visu. Tūlīt un nekavējoties!

    +4
    -7
    Atbildēt

    0

    Anonīms > fretka 11.07.2017. 13.14

    bet par to ir runa – džeris to nesaprot, tu to nesaproti? – ka latvieši vardarbīgām ekonomiskām un mediciniskam un ellē kādām tik vel ne metodēm tiek padzīti no Latvijas, viņi bēg no bada nāves , jo Latvijas valsts viņiem nedod ne pusi no tām privilēģijām , ko dod bēgļiem

    atšķrība starp bēgošiem latviešiem un bēgošiem sīriešiem ir milzīga – latvieši vispirms atrod darbu, nopelna, nokārto dokumentus – oficiālās saistības ar mitnes zemi, kamēr bēgļi – tik bieži vilto dokumentus, īstenībā tādi paši sīrieši kā sabas ķeniņiene , pat neplāno strādāt, bet bēg uz valstīm , kur lielāki pabalsti, ja viņi bēgtu no kara – vai tad ES par ienesīgu nozari kļūtu bēgļu tūrisms, kur vini lidinās tpūsties un izklaidēties uz savām mītnes zemem

    mūsu bērniem atņem pēdejo, izdzen uz ielas, kamēr šitiem – kas uzdodas par bēgļiem nodrošina zelta dzīvi . kuru mūsu cilveki nav nopelnījuši pat visu mūžu strādājot

    ai – nav ko vairs te uz kaut kādiem pretoligarhu mītiņiem iet ja Latvijas valstij rezervē ir citi vēl seksīgāki latviešu iznīcinašanas plāni – nu i nevajag – emigrēšu uz Poliju vai Ungāriju – izdomāsu bet šitai mauku zemē nepalikšu

    tad kas šī ir par valsti – ceturtdien būs piketi un mītiņi – kas tur piketes un kas tur mītiņos -= bēgļi? putina krievi ? mūs pašu krievi – šovinisti?

    Es un tu – divi tantuki? ā – vel valdinš būs saulbrillēs , džeris nē u naciki arī ne

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    uldis_rats > fretka 11.07.2017. 16.47

    “Vai esat gatavs pajautāt arī par 370 000?”

    Tas man atgādina seno argumentāciju kāpēc Lembergam nedrīkst ķerties klāt – sak’ pa priekšu sasēdiniet visus (citus) zagļus cietumā un tad varat Lembergam ķerties kāt :)

    Attiecībā uz tiem 370 000 – varat apgalvot, ka tā ir nozagta nauda? Vai arī visas problēmas cēlonis slēpjas faktā, ka tur figurē termins “bēgļi”?

    +3
    -5
    Atbildēt

    0

    andrejs > fretka 11.07.2017. 13.07

    potenciālu 370 000 eiro iztērēšanu uz palīdzību bēgļiem

    ————

    cik mīļi – “na pomošč bežencam”

    +4
    -6
    Atbildēt

    0

    basta > fretka 11.07.2017. 15.06

    to uldis_rats

    “..galveno un vienīgo Latvijas un latviešu tautas problēmu”

    Nebūt ne, tikai viena no. Galvenā ir lai no valsts nozagšanas megaafēru: TECII 2. kārtas, PV, LM, Citadeles, Gudrona dīķu, Stradiņa slimnīcas, AirBaltic un citu figurantu pirmsnāves kviecieniem ellē uguns sasaltu.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > fretka 11.07.2017. 11.40

    Nu jau gan atradi “milzīgu” problēmu, un tas apdraud Latviju vairāk, kā tie lemberveidīgie, manuprāt, vismaz pagaidām, absolūti nē.

    Un kādi varianti – atteikties uzņemt tos bēgļus, salekties ar ES?

    Mēs esam pārāk mazi, vāji, un korumpēti, pārāk tuvu Krievijai, lai varētu atļauties to, ko atļaujas Polija ( sestā lielākā ES ekonomika, kas attīstās visstraujāk visā ES), kaut, arī tā pati Polija uzņēmusi ļoti daudz bēgļus no Čečenijas, un ar tiem tur ir problēmas, nu, protams, tas nebija pie šīs valdības.

    Ja tas variants tiešām būs tikai uz pusgadu, un tie bēgļi tiešām atradīs darbu, varēs sevi uzturēt, un kaut cik integrēsies, tad tas atmaksāsjas.

    Tā ir ES politika, un tā kā mēs tur esam, tad mums ar to jārēķinas, patīk vai nepatīk.

    Jo arī tā pati Polija tik strauji attīstas ne jau bez ES fondiem un palīdzības, protams, atšķirībā no Latvijas, tur tos tik lielā daudzumā “nesazāģē”, bet, prot izmantot lietderīgi, un, manuprāt, tas tomēr kaut kā sevišķi skaisti neizskatās – naudu mēs ņemsim, bet, nekādus citus noteikumus nepildīsim, tad jau darāt kā briti – izstājaties un dzīvojiet paši par sevi.

    +3
    -5
    Atbildēt

    0

    Anonīms > fretka 11.07.2017. 11.58

    džeri – nekaitini mani – pavisam noteikti kļūsu par ekstrēmisti un noliegšu šo Latvijas valsti, ja tā turpinās tādu politiku , kas veicina latviešu izmiršanu un grūž milzu naudas tā sauktajiem bēgļiem –

    nē un vēl miljons reižu nē – tas ir genocīds pret latviešiem –

    mani radi ar bērniem augusta beigās pārceļas uz Zviedriju – viņiem – šai latviesu ģimenei nolādētā bandītu valsts pigu ir iedevusi – lai izdzivotu – lai būtu elementāri paēduši un būtu spējīgi samaksāt par medicīnu viņi ir spiesti pamest Dzimteni

    kur tā nolādētā ministrija ir ar mūsu naudu noturēt Latvijā latviešu ģimenes ?

    Putinam lien dirsā bez ziepēm – oligarhi ir maigi draiskuļi salīdzoinājumā ar tam briesmām, ko atnes islāmisti –

    Tikko lasīju – Briselē stacijā nošauts cilvēks – it kā grasījies slepkavot – arī Francijā nav atcelts karastāvoklis – nu bļedj – ellē tādu demokrātiju kur ilsāmistu dēļ šaus tik pa labi un kreisi

    nē un miljards reižu nē – lai vini iet majās un griež galvas viens otram nost savās majās

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    Anonīms > fretka 11.07.2017. 11.35

    tā kā es jau šeit rakstīju – latviešiem ar kaju pa pakaļu un Dzimtenes laukā , iekšā putina krievi un sirieši – ja vien tie patiešam ir sīrieši – bēgļi – nu kur vēl vertikālāka vertikāle

    un ne ja tikai dzivoklis bēgļiem par velti – arī medicīna, bez kuras latvieši mirst – bēgļiem par velti

    tāda Latvijas valsts – perfekta latviešu slepkavniece – putins var mierīgi gozēties saulītē kūrortā- Latvija viņam ir kabatā –

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    uldis_rats > fretka 11.07.2017. 11.56

    “700 000 (gribu redzēt, kā šo summu piedzīs no vainīgās krievu firmas Prima M, kuras pamatkapitāls ir 2500 eiro)”

    Un kas tad šādus “projektus” saorganizē? Te nav nekāda sakara ar Latvijas korumpēto politisko sistēmu / “nozagto valsti”? Vai arī Jums, fretka, šīs lietas šķiet savstarpēji nesaistītas?

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    andrejs > fretka 11.07.2017. 13.26

    Kura vieta tev nelieti nav skaidra , ko tu vel nesparoti, ka viņi bēg uz bagāto ES nevis cīnās par savu valsti

    Bļedj – tu mani esi nokaitinājis līdz baltkvelei – Latvijas vīrieši 2.pasaules karā tika apkauti abās frontes pusēs – vācu un krievu – tie paunām plecos nebēga , lai pēc tam glabējus šautu un spridzinātu nost.

    ——————–

    par šo žetons. Ja ta turpināsi, būsi ne tikai mans domubiedrs, bet pat draugs

    +5
    -5
    Atbildēt

    0

    Uldis Egils Bērziņš > fretka 12.07.2017. 14.22

    No sirds lūdzu Skaisli vai nu iegrožot vulgāro “tantuka” stilu, vai nomainīt meitenīgo bildi pret ko citu. Tāda nesaderība uzdzen nelabumu. Tik krasas un pēc brīža atkārtoti prezentētas sliktas gaumes izpausmes var cilvēkam sabojāt veselu darba dienu!

    Uldis

    0
    0
    Atbildēt

    0

    zanE. > fretka 11.07.2017. 13.03

    …Skaisle…Tev jāiet apēst kādu saldējumu…citādi pārkarsīsi pavisam…un nonāksi vēl lielākās pretrunās…

    …par ko uzbrūc Dzerim?…Tu raksti:

    – “kura vieta tev nelieti nav skaidra , ko tu vel nesparoti/

    ka viņi bēg uz bagāto ES nevis cīnās par savu valsti”…

    …un vēl pirms brīža raksti:

    – “mani radi ar bērniem augusta beigās pārceļas uz Zviedriju – viņiem – šai latviesu ģimenei nolādētā bandītu valsts pigu ir iedevusi – lai izdzivotu – lai būtu elementāri paēduši un būtu spējīgi samaksāt par medicīnu viņi ir spiesti pamest Dzimteni”…

    …abos gadījumos neviens necīnās par savu valsti – vieni bēg no kara, otri no bezcerības(Latvijas)…ko var pārmest vieniem, ja attaisno otrus?…abi – gan bēgļi, gan Tavi radi – meklē mierīgu un pārticīgu dzīvi…

    …bēgļus Latvija sāka uzņemt pagājušā gadā – vai viņi ir vainīgi pie tā, kas 26 gadu laikā noticis Latvijā un kur šaura/noslēgta cilvēku grupa valsti ir novedusi?…

    …un prasīgie, nesamierināmie latvieši bēg uz “baiso” Eiropu, kur algas lielākas, pabalsti dāsnāki, homoseksuāļi, bēgļi, musulmaņi un melnādaino pilns…

    …nu, labi – man arī noderētu kāds saldējums un stipra kafija… :)

    +6
    -6
    Atbildēt

    0

    fretka > fretka 11.07.2017. 12.01

    uldis_rats: Un kas tad šādus “projektus” saorganizē?

    ——–

    Kāpēc Jūs šo jautājumu uzdodat tikai attiecībā uz 700 000?

    Vai esat gatavs pajautāt arī par 370 000?

    +5
    -5
    Atbildēt

    0

    fretka > fretka 11.07.2017. 11.34

    Jūrmalā ugunsgrēkā cietušās nelegālās atkritumu glabātuves vietu sakārtos SIA ”Clean R”, šodien preses konferencē sacīja VVD ģenerāldirektore Inga Koļegova.

    Teritorijas attīrīšanas darbi valstij izmaksās 700 000 eiro, ko pēc tam paredzēts piedzīt no uzņēmuma SIA ”Prima M”, kam pieder šī teritorija.

    https://www.irlv.lv/en/2017/6/30/jurmala-nodegusas-nelegalas-atkritumu-glabatuves-vietu-sakartos-clean-r

    370 000 (Jums tas ir nieks, vai ne?)

    700 000 (gribu redzēt, kā šo summu piedzīs no vainīgās krievu firmas Prima M, kuras pamatkapitāls ir 2500 eiro)

    Un miljons sekmīgi nolietāts. Latvijai naudas diezgan.

    Cīnieties vien tālāk ar saviem oligarhiem :)

    +6
    -5
    Atbildēt

    0

    Anonīms > fretka 11.07.2017. 11.39

    šis projekts ir tikai un vienīgi oligarhu + saeimas + valdības darbības sekas nekas vairāk

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > fretka 11.07.2017. 12.07

    Skaisle – tad tie bēgļi ir vainīgi, ka tie tavi radi, tāpat, kā daudzi citi, no šīs valsts emigrē?

    Vai, tomēr, pašu bāliņi, kas pie varas?

    Zviedrijā to bēgļu daudz vairāk, bet, latvieši brauc uz turieni, nevis zviedri mūk uz Latviju, kā tad tā?

    +5
    -4
    Atbildēt

    0

    fretka > fretka 11.07.2017. 18.08

    “Attiecībā uz tiem 370 000 – varat apgalvot, ka tā ir nozagta nauda? ”

    ——

    Nevis nozagta, bet zemē nomesta nauda. Latvija nevar sacensties ar Vāciju un Zviedriju migrantu ucināšanā. Migranti bēg pat no Somijas, kur viņus apdāvina daudz dāsnāk nekā Latvijā.

    Starp citu, arī par 700 000 eiro neesmu teicis, ka tā nauda ir nozagta. Tā būs iztērēta valsts iestāžu nevīžības rezultātā.

    Nepiedēvējiet man savas iedomas.

    +6
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu