Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

6

Nedēļas notikumi Latvijā

Rīgas tiesas apgabala prokuratūra par piesavināšanos saukusi pie kriminālatbildības piecas Rīgas Centrāltirgus amatpersonas un darbiniekus, to skaitā bijušo Centrāltirgus priekšnieku Anatoliju Abramovu. LTV Panorāma iepriekš ziņoja, ka nelikumīgās darbības notikušas Rīgas Centrāltirgus tā sauktajā nakts tirgū.

Saeima KNAB vadītāja amatā iecēlusi līdzšinējo Militārās izlūkošanas un drošības dienesta amatpersonu Jēkabu Straumi. Viņš solīja ierobežot ārēji redzamas ažiotāžas ar izmeklēšanas darbībām, kas izpaudušās, KNAB darbiniekiem «slēpjoties aiz maskām» un personas publiski saplosot. 

Izglītības un zinātnes ministrija vērsusies prokuratūrā un KNAB ar lūgumu izvērtēt Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas darbiniekiem piešķirto prēmiju likumību. Neilgi pēc valdības lēmuma reorganizēt RPIVA, to pievienojot Latvijas Universitātei, RPIVA darbinieki naudas balvās un prēmijās saņēmuši 1,4 miljonus eiro.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu