Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

3
Lielais Ķīnas mūris
Kristīne Simsone


oo
 Lielais Ķīnas mūris / The Great Wall. Izturēt līdz šā grāvēja beigām ir pamatīgs izaicinājums. Ķīnas un ASV kopražojums ar Metu Deimonu galvenajā lomā budžeta ziņā ir monstrozs: 150 iztērētie miljoni ir labi redzami filmas vērienā – masu skatos, specefektos un «iepakojumā», piemēram, kostīmos. Taču stāsts par rietumnieku algotņiem, kas aizklīduši līdz Tālajiem Austrumiem šaujampulvera meklējumos un tiek ierauti cīņā ar dinozauriem līdzīgām būtnēm diemžēl ir neveikls un sekls. Kino no 4. februāra.

Visums starp mums / The Space Between Us. Saistošs kinoprojekts padsmitgadnieku auditorijai. Šis romantiskās drāmas un zinātniskās fantastikas mikslis sola uzsvaru likt uz personāžu attiecību virāžām, atstājot sci-fi tehniskos knifus otrajā plānā. Stāstam par cilvēkbērnu, kas dzimis uz Marsa un Zemi klātienē ierauga tikai tīņa gados, spriežot pēc preses atsauksmēm, ir potenciāls aizkustināt. Galvenajā lomā deviņpadsmitgadīgais Asa Baterfīlds – jauns aktieris, kurš savulaik nospēlēja titullomu Mārtina Skorsēzes filmā Hugo. Neesmu redzējusi. Kino no 4. februāra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu