VIDEO: Kā uzņēmējs Gulami uzpirka "zelta" tiesnesi Bērziņu • IR.lv

VIDEO: Kā uzņēmējs Gulami uzpirka “zelta” tiesnesi Bērziņu

28
NULL

“Noziegums un sods” latviešu gaumē jeb kā kukuļdošana nebeidzās cietumā.

Vairāk par to, kā uzņēmējs Gulams Gulami pirka sev labvēlīgus lēmumus, lasi žurnāla “Ir” rakstā šeit.

Komentāri (28)

nomale 27.01.2017. 11.32

Latvijas Tiesu vara pret Latvijas valsti – tāds apzīmējums nāk galvā pirmais redzot visu šo tiesu sistēmas korupciju, čomismu un uzbrukumus vārda brīvībai!

+15
-1
Atbildēt

2

    robotron > 27.01.2017. 14.41

    nomale

    Gulami, kurš vienmēr ir gatavs augstākām IeM amatpersonām uzklāt poļanu 9. maijā, 23. februārī, milicijas vai čekistu dienā, vai pasēdēšanai ar Solncevas bandītiem ir neaizskarams, tāpēc arī Bērziņai nekas nedraud.

    Atliek cerēt uz jauno ASV administrāciju, kura pieprasīs sarīkot vispamatīgākās tīrīšanas Latvijas speciālos dienestos un milicijā un nomainīt kremļa mauku un čekas kājslauķu uzņemto propuķinisko vektoru.

    +6
    -8
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > 27.01.2017. 16.10

    Drīzāk, Latvijas politiskā “elite” pret Latvijas valsti, ja tā būtu kaut cik ieintersēta tādu tiesu sistēmu mainīt, tas jau sen būtu izdarīts.

    Acīmredzot, to viss apmierina, tāpat, kā tāds KNAB, utt., Latvijā daudz kas pārvērtīs par butaforiju un dekorāciju.

    +8
    -5
    Atbildēt

    0

DD1 28.01.2017. 06.37

“Tiesnese” Bērziņa savā nekaunībā ir pat pretīgāka par Gulami, kas viņu apzeltījis. Ceru, ka uzņēmējs, ko visu tautību korumpantu apvienība apkrāpa, uzvarēs starptautiskā tiesā kaut arī tādejādi tiktu diskreditēta Latvijas valsts. Kam mums sava valsts, ja tā nevar aizstāvēt godīgu pilsoni pat tiesā?!

Tiesu izpildītājs par 0.77 EUR parādu piedzen 50 EUR, tiesnesis pieprasa un saņem desmitiem tūkstošus par netaisnīgu spriedumu. Augstākās tiesas priekšsēdētājam Bičkovičam un Ģenerālprokuroram Kalnmeieram vajadzētu atkāpties no amata.

+12
0
Atbildēt

0

Es 29.01.2017. 11.42

http://lr1.lsm.lv/lv/raksts/krustpunkta/vertejam-tiesnesu-kukulosanas-gadijumus-un-izeju-no-sis-situacij.a80689/ Prieks bija klausīties Nelliju, bet dziļu riebumu izraisa tiesnešu biedrības J. Siliņš un prokurors Adlers. Tapa skaidri redzams (dzirdams), ka visa tā tieslietu sitēma ir caur caurēm sapuvusi. Nezinu, kā varam panākt, lai tā sistēma sāk pašattīrīties. Nav tur mehānisma, kas piespiestu pašiem izmest no savām rindām kukuļņēmējus. Visiem ir tikai vēlme piesegt, kas vai nu norāda, ka paši nav labāki, vai arī neizprot, ka tā sevi pielīdzina kukuļņēmējiem. Nav politiskās vēlmes iztīrīt to sistēmu, jo Tieslietu ministriju gadiem pārrauga NA. Un, kā to labi zinām, NA daiļi barojas no visādiem maksātnespējas administratoriem un, kā izskatās, no tiesnešu un prokuroru kukuļiem.

+8
0
Atbildēt

5

    robotron > Es 29.01.2017. 13.05

    Valdis

    Par Ābeli nezināju.

    Par idiņu, izliecies? Par Ābeli, kurš vadīja visas MNA rīkotās nelikumības viņš nezin, bet gadījumu, kad, iespējams, viens NA ziedotājs bija izdarījis ko prettiesisku, gan var norakstīt uz visu MNA. Ja Sprūds tiešām varētu ko piesiet, čeka būtu pielietojusi visu savu smago bruņojumu: IeM, DP un SAB.

    Nevajag būt Vienotības fanam, pietiek jau ar to, ka zvēriski, tāpat, kā Vienotība un tās sugas brāļi, SC, nīsti Latvijas nacionālpatriotus.

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    robotron > Es 29.01.2017. 12.46

    Un atkal esmu spiests atgādināt par ministriem, ar kuriem izrēķinājās čeka! Belēvičs pazaudēja amatu, tāpēc, ka apšaubīja nepieciešamību par brāķi Stradiņa slimnīcā uzdāvināt būvniekiem – čekistiem, Vienotības saimniekiem un uzraugiem, papildus 16 miljonus.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    janis_laiks > Es 02.02.2017. 23.18

    No šī adlera teiktā noprotams, ka uz tiesu drīkst iet un apsūdzības celt tikai ar 100% sinhronām liecībām, tātad, ja iesaistītie (devēji, ņēmēji) vienojas par pretrunīgām liecībām, viņi NETIEK TIESĀTI!

    Ja IR PIERADĪTS KUKUĻOŠANAS FAKTS un APSŪDZĒTIE TO ATZĪST, bet viņu domas (apzināti) dalās, CIKOS TAS NOTICIS, tad APSŪDZĒT NEVIENU NEVAR, jo “nav taču vienprātības” un tiesnesis uzskatīs, ka kukuļošana nav bijusi, jo skaidri nezinam, precīzi cikos!!!! Vājprāts! Šī adlera loģika būtu jāpublicē visā civilizētajā presē, lai taču viņš saņem pelnīto apsmieklu!!!!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    not mii > Es 31.01.2017. 09.40

    kas par vētru ūdensglāzē vai pīļu dīķī? Nu, valsts sapuvusi, bet kāpēc par to jākliedz uz visu pasauli? Pašattīrīšanās – tas kāds jaunvārds, latviešiem dainās tāda nav – ko tas nozīmē? – ka roka roku mazgā un abas baltas?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Es > Es 29.01.2017. 12.57

    Par Ābeli nezināju. Bet pārsteigts nejūtos, diemžēļ. Neesmu nekāds Vienotības fans. Arī viņi barojas no avotiem, kas manī izraisa riebumu.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu