Jaunie laiki • IR.lv

Jaunie laiki

17
NULL
Māris Bišofs

Komentāri (17)

dzeris49 23.12.2016. 19.42

Manuprāt, ar to domāta vairākuma sabiedrības pilnīgākā realitātes ignorance vai muļķība.

Arī attiecībā uz politiķu atbildību par šo cilvēku nāvi, jo taisni politiķi ir atbildīgi gan par to, ka pataisa savu valsti par caurstaigājamo sētu, kā sekas – tur var iekļūt jebkurš, tas ir pilnīgākais absurds, ka pat tāda lieta, ka imigrantu pagaidu nometnes, kur varētu pārbaudīt, no kurienes un kas viņi ir, Merkele un socialisti uzskata par ctb pārkāpumu.

Un tā notiek, kad ideoloģija kļūst svarīgāka par veselo saprātu, kā tas bija komunistiem, utt.

Kaut, diezin vai ideoloģija, vienkārši, kresajiem pseidoliberāļiem, kam ar liberālismu nav nekas kopējs, tā ir iespēja vairot savu elektorātu un palikt pie varas mūžīgi.

+5
-2
Atbildēt

0

rinķī apkārt 23.12.2016. 21.46

Mārim Bišofam apzināti, vai neapzināti ir izdevies uzīmēt bildi ar dziļu saturu :) Kāršu krusti (nacistu :), sirpji un āmuri (komunistu), tas viss itkā raksturo šī brīža politisko klimatu ES, ASV utt, un pie tam – ne postpadomju telpā, kur šobrīd iedzīvotāji saduras ar materiālajām grūtībām un tādēdēļ būtu saprotams šāds ekstrēms noskaņojums, bet gan paēdušajā Rietumeiropā un Amerikā, kur ļauži izsenis bauda vārda uc brīvības.

Tad jautājums, kas notiek? Pret ko ir šāds protests? Lasīju Facebook angliski rakstu par to, ka ASV kristieši ir palīdzējuši Trampam uzvarēt vēlēšanās. Tad viņi būtu šie nacisti? Vai arī tie angļi, kuri nobalsoja par izstāšanos no ES un tagad “brauc virsū” cittautiešiem, kuri savā starpā nesarunājas angliski, ir tie, kuri pielūdz sirpi un āmuru? Kas viņus līdz tādai “lampiņai” ir novedis? :)

Jeb šī Trampa uzvara un angļu Brexit tomēr ir signāls tam, ka ne visi ir gatavi pieņemt kultūrmarksistu izsapņoto pasauli un runa jau nav tikai par “bēgļu politiku”. Pēc Māria Bišofa domām visi tie, kuri sāk pretoties vispasaules liberalizācijai, ir komunisti, vai nacisti. Līdz šim ļauži, kuri pēc 2. pasaules kara Eiropā un Amerikā pieturējās pie tradicionālās pārliecības, nebija ne komunisti, nedz nacisti, bet tagad ir. Vai tas nav dīvaini? :)

Varbūt, ka kāds teiks – tā ir evolūcija, kas šobrīd notiek, gluži kā tāds otrais lielais sprādziens pasaules vēsturē :), bet tad atkal – rodas jautājums – uz kurieni, un kas ir tie, kuri šo cilvēces pārveidošanos vada un kā viņi nokļuva pie vadīšanas? :)

+8
-6
Atbildēt

3

    atrium > rinķī apkārt 23.12.2016. 22.28

    rinķī apkārt

    Sacūkot mūsu kāškrustu var tikai krievu šovinisti, kas sevi melīgi dēvē par nacionālistiem. Vācu nacisti mūsu simbolu nesacūkoja, bet gan racionāli izmantoja pēc vislabākās sirdsapziņas.

    p.s. baltu ciltis, no Baltijas līdz Melnai jūrai un no Oderas līdz Maskavai, savādāk, kā par baltiem nevar nosaukt.

    +2
    -6
    Atbildēt

    0

    atrium > rinķī apkārt 23.12.2016. 22.03

    rinķī apkārt

    “Kāršu krusti (nacistu :)”

    Kāšu krusts ir sensenais baltu svētuma simbols, sargs pret visādiem mošķiem un nešķīsteņiem, kas vēl pirms daudziem tūkstošiem gadu ir izplatījies visos kontinentos. Ja tas palīdzēja Vācijai izjaukt Staļina un ASV cionistu velnišķo plānu, visu cilvēci padarīt par saviem vergiem, varam tikai lepoties.

    “ka ASV kristieši ir palīdzējuši Trampam uzvarēt vēlēšanās. Tad viņi būtu šie nacisti?”

    Krietnie baltie amerikāņi un eiropieši, izdzīvošanas vārdā, protams būs nacisti.

    +3
    -5
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 23.12.2016. 22.09

    Kāšu krusts ir sensenais baltu svētuma simbols +++ ne tikai baltiem, bet visiem āriešiem, tai skaitā tām baltu ciltīm, kurām saplūstot izveidojās latviešu tauta. Bet vāciešu senči ir jāmeklē germāņos. Nacisti mūsu ugunskrustu vnk “nospēra”un sacūkoja. :)

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

Jānis V. 07.01.2017. 13.45

Manuprāt terora aktos nevar vainot vienīgi kādus konkrētus politiķus, kaut gan arī pilnībā to nevar izslēgt, jo politiķis arī ir tikai cilvēks un nevar visu paredzēt. Diemžēl glābjot kara upurus, viņi ir atvēruši durvis arī musulmaņu fanātiķiem, kā arī labuma meklētājiem, kuriem ar karu ir maz sakara. Tagad ilgus gadus nāksies no tā ciest un cīnīties ar sekām, jo Eiropa pārvēršas par musulmaņu citadeli, būs spiesta tērēt milzu līdzekļus viņu labā un arī paciest viņu nelietības. Viņi nebrauc šurp kā lūdzēji, varbūt tikai sākumā, viņi brauc šurp kā kungi un pavēlnieki pār neticīgajiem, un jo vairāk viņi šeit iesakņosies, jo dziļāk mēs to dabūsim just. Ar to gan nerēķinājās neviens līdzjūtīgais politiķis, jo sprieda pēc sevīm, nepazīstot Austrumu kurltūru un vērtība, neiedziļinoties iespējamās sekās nevarot pat iedomāties uz ko tādi fanātiķi var būt spējīgi.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu