Infografiks. Kā mūsu ikdienu mainīs 2017. gada valsts budžets? • IR.lv

Infografiks. Kā mūsu ikdienu mainīs 2017. gada valsts budžets?

28
NULL

Saeimas Sabiedrisko attiecību birojs sagatavojis infografiku būtiskām izmaiņām likumos, kas no nākamā gada ietekmēs Latvijas iedzīvotāju ikdienu.

Komentāri (28)

Absints 08.12.2016. 11.54

Latvija, Eiropā nodokļi ir uzņēmumu lieta, uzņēmums gan maksā tos par darbinieku, gan arī veic darbinieku nodokļu iekasēšanu un nodošanu valstij. ASV nodokļi ir iedzīvotāju lieta. Un tad kļūst nesvarīgi, kur esi strādājis, cik tur pelnījis, un kādā formā tas ir maksāts, skaidrā naudā, aploksnē vai ar bankas pārskaitījumu, nav svarīgi, kā sauc tavu naudas pelnīšanas kantori – uzņēmums, MU, individuālais uzņēmējs vai piepelnīšanās pa vakariem, Nodokļi tiek iekasēti no iedzīvotāja ienākumiem, un viņš pats ir par to atbildīgs. Vai tā nav vienkāršāk?

+1
0
Atbildēt

0

west 07.12.2016. 19.36

Vidējo temperatūru slimnīcā tas nemainīs nekā. To, ko pieliks, atņems paaugstinātu, neizbēgamu nodokļu un maksājumu veidā. Līdz šim tā ir bijis un būs pārredzamā nākotnē. Par vienu pieliktu eiro tiek nokāsti pieci. Citādi nevar būt. Kurš tad atmaksās budžeta deficīta parādus un procentus nesavtīgajiem aizdevējiem ?

Darbaspējīga tauta mūk uz ārzemēm, bet izdevumi aug. Valstī vairs nav pat divu miljonu iedzīvotāju. Tā it tāda pašvaka Eiropas līmeņa pilsēta. Toties kāda ierēdņu jūra ! Parazītu skaits nesamazinās un zemūdens koncertzālēm naudu vajag.

Gaidiet ar maisu parasto strādnieku dzīves līmeņa pieaugumu. Lai veicas !

+1
0
Atbildēt

0

Kaspars Holšteins 07.12.2016. 15.17

Kas ir “ceļa nodoklis”? Tāds tika likvidēts jau Repšes laikā! Lūdzu ierakstiet pareizu nosaukumu, citādi daži iedomājas, ka par to naudas sīkumu tiek celti un laboti visi Latvijas ceļi.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu