Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

3

Nedēļas notikumi Latvijā

Rīgas domes deputāti ārkārtas sēdē atbalstījuši Skanstes tramvaja līnijas projektēšanu. Līnija savienos 6. tramvaja maršrutu ar 5. un 9. tramvaja maršrutu un ies cauri Lielo kapu teritorijai. Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs norādīja, ka Skanstes rajons attīstās visstraujāk, tur būs jaunais pilsētas centrs un jaunā līnija ļaus iedzīvotājiem mazāk izmantot privāto transportu.

Latvijas skolēni ir vislielākie stundu kavētāji pasaulē – to dara 62,8% audzēkņu, secināts OECD pētījumā. Aptuveni 60 pētījumā iekļauto valstu vidū vidējais stundu kavēšanas rādītājs bijis 18%. Otri lielākie bastotāji ir Turcijā, kur 45% jauniešu apliecinājuši, ka pēdējo divu nedēļu laikā nokavējuši kādu stundu.

Augstākā tiesa pieņēmusi lēmumu lietā par bijušās KNAB darbinieces Ilzes Dravenieces strīdu ar priekšniecību par viņas atbrīvošanu no amatā. No KNAB par labu Draveniecei tiks piedzīta kompensācija 35 543 eiro apmērā. Lēmums nav pārsūdzams.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu