Likvidējamās «Trasta komercbankas» IT vadītāja - Čakšas padomniece • IR.lv

Likvidējamās «Trasta komercbankas» IT vadītāja – Čakšas padomniece

29
Foto: pixabay.com

Speciāliste ar pusslodzi uzraudzīs e-veselības projekta izpildi

Par veselības ministres Andas Čakšas padomnieci informācijas tehnoloģiju (IT) jautājumos kļuvusi likvidējamās AS «Trasta komercbanka» bijusī IT daļas vadītāja Ilze Āboliņa, informē portāls tvnet.lv, atsaucoties uz aģentūras BNS Veselības ministrijā uzzināto.

Āboliņa ir iecelta veselības ministres padomnieces amatā uz pusslodzi. Ministrijā skaidro, ka vērienīgā e-veselības projekta pirmais posms pašlaik atrodas beigu fāzē un ir nepieciešami papildu resursi tā veiksmīgai izpildei, līdz ar to e-veselības projekta uzraudzība ir viens no galvenajiem padomnieces pienākumiem šobrīd.

Līdz šim Āboliņa strādājusi vadošos amatos dažādos uzņēmumos, tostarp bijusi projektu vadītāja IT ārpakalpojumiem SIA «Lattelecom Technology», produktu attīstības vadītāja mākoņpakalpojumos un strādājusi par IT daļas vadītāju un Informācijas sistēmu komitejas priekšsēdētāju «Trasta komercbankā».

Komentāri (29)

ierados 12.09.2016. 14.10

Prakse uzrāda, ka pie plaša profila mehanizatoriem IT nestrādā. Ja perfekti nepārzin nozari, parasti sanāk LNB. Melnais caurums, kas neapturami iesūc naudu.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu