Krievija palielina informatīvā kara izdevumus • IR.lv

Krievija palielina informatīvā kara izdevumus

35
"Russia Today" logo uz mikrofona. Foto: Sputnik/LETA

Tas esot saistīts ar “Russia Today” biroja atklāšanu Londonā

Krievija palielinājusi savus propagandas izdevumus Lielbritānijā, tagad medijiem “Russia Today” un “Sputnik” paredzot vairāk nekā 100 miljonus sterliņu mārciņu, raksta “The Times“.

Kremlis ir apstiprinājis vērā ņemamu budžeta palielinājumu “Russia Today” un tā angļu valodas kanālam, kā arī citiem servisiem, ieskaitot “Sputnik”, kas Edinburgā atvēris galveno ofisu.

Kopējie Krievijas izdevumi ārvalstīs izvietotām TV, radio un interneta servisa redakcijām pērn bija paredzēti 151 miljons sterliņu mārciņu, bet tika palielināti līdz 255 miljoniem.

Šāds 100 miljonu pieaugums izdevumiem medijiem, kā raksta britu avīze, saistīts ar “Russia Today” biroja atklāšanu Londonā.

 

Komentāri (35)

Anonīms 02.08.2016. 09.07

jā un Latvijā arvien vairāk portālos tiek liegta komentēšanas iespēja, kā saka – mutes vaļā un ņemiet iekšā, ko mums dod mūsu nacionālo tikumisko brāļu un māsu partija no kremļa

Pavērojiet – cik komentāru tvnet bija vēl pagājušajā nedēļā un cik šobrīd , tapat delfi, kuri pārmaiņus ar tvnet sevi sludināja par populārāko portālu …

+1
-6
Atbildēt

4

    rinķī apkārt > Anonīms 02.08.2016. 10.36

    jā un Latvijā arvien vairāk portālos tiek liegta komentēšanas iespēja….Pavērojiet – cik komentāru tvnet bija vēl pagājušajā nedēļā un cik šobrīd…+++ to, ka komentāru saturs kļūst ar vien apšaubāmāks, arī Delfu reģistrēto komentētāju sadaļā, to esmu pamanījis. Citos portālos, bez IR, komentārus praktiski nelasu, bet to, ka portālos tiek liegta komentēšana, tas gan man ir jaunums :)))

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    andrejs > Anonīms 02.08.2016. 12.33

    tieši otrādi – aizliegts komentēt zem rakstiem, kas ir pretrunā ar latviešu valsts un valodas interesēm. Rakstus, kuros atbalsta nelegālo migrantu transportēšanu uz Latviju.

    Tāpat ļoti bieži aizliegts komentēt vai arī atļauts tikai reģistrētiem komentētājiem rakstus par pederastijas tālāku legalizāciju.

    Aizliegumus ievieš t.s. liberāļi, jo nevēlas dzirdēt latviešu tautas viedokli.

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > Anonīms 02.08.2016. 16.09

    Komentāri ir jāraksta pēc savas pārliecības, bet tas neizslēdz aksiomu, ka komentāra autoram ir jābūt gatavam atbildēt par katru savu uzrakstīto frāzi, tāpēc princips ir pareizs – vēlies komentēt, reģistrējies. Tie ļautiņi, kuri anonīmi raksta cūcības netā, tā nav tauta, tie ir tautas atkritumi :))

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Ēriks > Anonīms 02.08.2016. 10.28

    Nepalaidi garām iespēju uzbrukt nacionālistiem,lai gan tiem nav nekāda sakara ar delfi un tvnet īpašniekiem?Par šiem acīmredzamajiem meliem saimnieki tev nemaksās,tu zaudē kvalifikāciju.

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu