Burbuļu start-up

Sausie un pussausie dzirkstošie vīni pagrabā. Pudeles aizkorķētas netipiski, jo pirms pāris gadiem Edijam vēl nebija laba korķētāja.
Ieva Alberte
Print Friendly, PDF & Email

Starptautisko attiecību pasniedzējs un TV3 moderators Edijs Bošs savu darbošanos ar dzirkstošā vīna darīšanu dēvē par šmigas start-up. Nākamgad plāno piedāvāt restorāniem pirmās pudeles

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu