Ierakstīt vasaru plānotājā • IR.lv

Ierakstīt vasaru plānotājā

6
Elita Patmalniece.

Darāmo darbu saraksta vietā jāsāk veidot atpūtas pasākumu listi. Trīs sociālajos tīklos populāras sievietes dalās ar savām vasaras fotogrāfijām un stāsta, ko šovasar apņēmušās izdarīt


Elita Patmalniece, māksliniece

Zviedrijā, Stokholmas Modernās mākslas muzejā, no 11. jūnija līdz 11. septembrim būs liela japāņu mākslinieces Jojo Kusamas izstāde. Jau iepriekš viņas darbus esmu redzējusi Teita galerijā Londonā un tagad plānoju savu braucienu uz Zviedriju ar kuģīti.

Pagājušajā gadā mani uzaicināja gleznot Mazajā Mežotnes pilī Bauskas novadā. Tur tiešām var sajust dabas spēku un Latvijas varenumu, tāpēc es ļoti gribētu tur atgriezties arī šogad. Ieraugot dabu, tik ļoti iespaidojies, ka nevar negleznot. Tomēr galvenais ir tvert skaistumu ar pilnu krūti. 

Gribu daudz staigāt ar kājām un būt pie dabas. Esmu to pēdējā laikā sākusi, svētdienās ejot, cik vien varu nostaigāt. Zinu, ka citi iet Santjago ceļu, taču es domāju, ka katrs savu Santjago ceļu var sarīkot arī tepat mājās – vienkārši ņem un ej! Šovasar gribu izveidot plānu nedēļas nogales pārgājieniem, lai nostaigātu gar visu Latvijas jūras robežu. Labprāt apietu apkārt visai Latvijai, taču tas var izrādīties sarežģīti, tāpēc pagaidām mērķis ir nostaigāt jūras piekrasti.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu