Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

3
Kung Fu Panda 3

 


oooo
 Kung Fu Panda 3. Korpulentā lāča, kungfu «cīnītāja» piedzīvojumiem veltīta jau trešā lente, un tā cienīgi saglabā gan stāstniecisko interesantumu, gan abu iepriekšējo filmu lielākās vērtības – krāšņu datoranimāciju un mutuļojoši spraigu sižetu. Lai arī stāsts par cīniņu ar kārtējo ļaundari un ģimenes apvienošanos ir caurausts ar daudzām atsaucēm uz iepriekšējiem darbiem, šī Kung Fu Pandas sērija ir labi skatāma arī kā atsevišķs darbs. Nākamajos trijos turpinājumos veidotājiem nāksies pasvīst, lai noturētu līdzšinējo līmeni. Kino no 18. marta.

oo Mēness afēra / Moonwalkers. Neatkarīgā franču kriminālkomēdija, kas nesekmīgu joku virknējumā jēli apzelē amerikāņu nolaišanos uz Mēness vai, konkrētāk, ar šo notikumu saistītās konspirācijas teorijas. Filmā piesauktais kinoklasiķis Stenlijs Kubriks kā neīsto Mēness ainu režisors, šķiet, ir vienīgā attālā saikne ar labu kino, citādi Mēness afēra izskatās kā tendenciozs amatierdarbs, kura vienīgā ambīcija ir imitēt klišejas, tās pasniedzot 60. gadu dekoratīvismā. No 18. marta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu