Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

7

 


DIENASGRĀMATA.
INESE ZANDERE. KUĢA ŽURNĀLS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. «Literāra dienasgrāmata dokumentē galvā notikušo un ārpasaules vērojumus, tās ir piezīmes par grāmatām, mūziku, izrādēm un ēdieniem, situāciju un sarunu pieraksti, ceļojumu un kara apraksti, esejas, vēstuļu fragmenti, ar dažādiem pseidonīmiem sacerēti īsi stāstiņi,» raksta Zandere. Apgāda cena 15 €.

ROMĀNS. DŽONS VILJAMS. STOUNERS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Universitātes pasniedzēja dzīve ir šķietami mierīga un bez lieliem notikumiem. Strādā, sastop sievieti, apprecas, kļūst par tēvu, noveco un tuvojas mūža norietam. Tas, cik smalki autors ir atainojis parasta cilvēka parasto dzīvi, ir iemesls, kāpēc patlaban pasaulē tik aizrautīgi lasa šo romānu. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 13,72 €.

DZEJA. MĀRIS SALĒJS. KĀ PIRMS PĒRKONA. IZDEVNIECĪBA PĒTERGAILIS. Ceturtais dzejnieka krājums tapis pēc 15 gadu pārtraukuma. Dzejniece Ingmāra Balode pieteikumā raksta: «Grāmata ir tapusi laikā un telpā, kurā mērvienībām zūd jēga. Un ieradusies šurp – kur ir toņi un pārejas, siltuma un stundu mērvienības un kur pat mūziku iespējams uz brīdi piestiprināt lapām.» Apgāda cena 6,90 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu