KNAB: Šlesers ir aizdomās turētais, pret Ameriku lieta izbeigta • IR.lv

KNAB: Šlesers ir aizdomās turētais, pret Ameriku lieta izbeigta

11
Andris Ameriks. Foto: Ģirts Ozoliņš, F64

Kriminālprocesa gaitā par Ameriku nav apstiprināts kukuļdošanas mēģinājums

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) apstiprinājis publiski izskanējušo informāciju, ka Ainārs Šlesers ir atzīts par aizdomās turēto personu vairāku noziedzīgu nodarījumu izdarīšanā, vēsta Latvijas sabiedrisko mediju portāls lsm.lv.

Savukārt attiecībā pret Rīgas domes Rīgas vicemēru un brīvostas valdes priekšsēdētāju Andri Ameriku (“Gods kalpot Rīgai”) ir pieņemts lēmums par kriminālprocesa izbeigšanu, jo izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots, ka noziedzīgs nodarījums – kukuļdošanas mēģinājums – nav noticis.

KNAB plašāku informāciju nesniedz, norādot uz izmeklēšanas interesēm.

Kā ziņots, Šlesers otrdien paziņoja, ka tā dēvētajā oligarhu lietā viņam ir noteikts aizdomās turamā statuss. Apsūdzības gan vairs neesot pēc tik bargiem pantiem kā šīs lietas izmeklēšanas sākumā, bet daudz maznozīmīgākas. Ne KNAB, ne pats politiķis neatklāj ne lietas, ne apsūdzību saturu.

Vakar Ameriks atklāja, ka lieta pret viņu ir izbeigta, jo neesot apstiprinājušies iespējamie noziedzīgie darījumi, kuros viņš būtu iesaistīts. Savukārt citi oligarhu lietas sakarā minētie nav informēti, vai viņiem noteikts konkrēts statuss, vēstīja aģentūra LETA.

Komentāri (11)

west 12.08.2015. 19.55

KNAB – korupcijas novērošanas un apbrīnošanas birojs.

+13
-1
Atbildēt

0

andrejs_gr 12.08.2015. 19.19

Teflona Ameriks!!! Nekas viņam nelīp klāt!

+9
-1
Atbildēt

0

Bet 13.08.2015. 09.12

“Savukārt attiecībā pret Rīgas domes Rīgas vicemēru un brīvostas valdes priekšsēdētāju Andri Ameriku (“Gods kalpot Rīgai”) ir pieņemts lēmums par kriminālprocesa izbeigšanu, jo izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots, ka noziedzīgs nodarījums – kukuļdošanas mēģinājums – nav noticis.”

Gan jau šlesera lieta arī izčākstēs- lai tik paiet mazliet laiks.

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu