Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

9
Kristīne Simsone

 


ooo
 Skudrcilvēks / Ant-Man. Jaunā Marvel supervaroņu komiksu ekranizācija šķiet vispiezemētākā un cilvēciskākā, bez ierastā, pašpasludinātā svarīguma un patosa pārdozējuma. Viegla, asprātīga un ar potenciālu izklaidēt grāvējfilmu cienītājus – specefektu kaudzes, spraigs sižets un komisku vienrindīšu virknējumi netiek taupīti. Kā vienmēr, patīkami kinolomā redzēt cienījamo Maiklu Duglasu, arī komiķis Pols Rads titullomā neliek vilties. Kino no 31.jūlija.

oo Ne/sevī / Self/less. Indiešu izcelsmes režisora Tarsema Singha (Tarsem Singh) Holivudā režisētie grāvēji dižojas ar uzkrītošu košumu, taču sižetiski tajos vienmēr pietrūkst satura. Šoreiz otrā grāvī – filma ir tik notikumu pārsātināta un samezglota, ka raibs gar acīm. Stāsts par magnātu, kurš, būdams uz nāves gultas, savādā procedūrā «pārkopē» savu apziņu jaunākā ķermenī, finišē ar saujiņu banālu atziņu. Caurkritis mēģinājums uztapināt zinātnisko fantastiku, ko nespēj glābt pat Raiena Reinoldsa un sera Bena Kingslija aktieriskais sniegums. Kino no 31.jūlija.

 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu