Godmanis vadīs studiju kursu "Turībā" par ES atbalstu uzņēmējdarbībai • IR.lv

Godmanis vadīs studiju kursu “Turībā” par ES atbalstu uzņēmējdarbībai

15
Ivars Godmanis. Foto: Evija Trifanova, LETA

Studijas šajā kursā notiks angļu valodā, uz to varēs pieteikties gan latviešu, gan ārvalstu studenti

Bijušais premjerministrs un Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Godmanis jaunajā studiju gadā biznesa augstskolas “Turība” Uzņēmējdarbības vadības fakultātes maģistrantūras studentiem vadīs jaunu izvēles kursu “ES atbalsts uzņēmējdarbībai – maziem un vidējiem uzņēmumiem”, ziņo LETA.

Augstskolā informēja, ka studijas šajā kursā notiks angļu valodā, un uz to varēs pieteikties gan latviešu, gan ārvalstu studenti.

Studiju kursa laikā tiks aplūkota aktuālā ekonomikas situācija Eiropas Savienībā (ES), iekšējais tirgus, tostarp izvairīšanās no protekcionisma, darba tirgus problēmas un citi jautājumi, ES ekonomiskā un monetārā politika, realizētie pasākumi globālās krīzes seku novēršanai, ES sniegtais atbalsts maziem un vidējiem uzņēmumiem, kā arī realizētās uzņēmēju atbalsta programmas, Eiropas Investīciju fonda darbība un ES pētniecības un inovāciju pamatprogramma “Horizonts 2020”.

Godmanis norāda, ka, “noklausoties šo kursu, studenti iegūs aktuālu informāciju, kas noderēs praksē”. Ja studenti vēlēsies darboties kā menedžeri vai vadītāji kādā uzņēmumā Latvijā vai citā ES valstī, viņiem būs nepieciešams pilnīgs pārskats par visiem ES piedāvātajiem atbalsta instrumentiem mazajiem un vidējiem uzņēmumiem, tostarp eksporta atbalstam dažādām jomās, piemēram, lauksaimniecībā, zinātnē un citās sfērās, pārliecināts ir bijušais premjers.

 

Komentāri (15)

Optiskais Tēmeklis 27.07.2015. 21.56

Godmanis mācīs angliski?! OMG = O, My God! Ak, Die’s!

Pat sev vistuvākajā tēmā — rokmūzikā, tulkojot elementārus tekstus savā RadioSWH autorraidījumā “Saknes”, Godmanis radīja pūķamušu, tulkojot dragonfly (spāre!

Kurš tai skoliņā nodarbojas ar personāla atlasi un vadību, kāds korumpants, vai?

Skolotājs Pūķamuša, uhh!

+4
0
Atbildēt

0

DD1 27.07.2015. 17.58

Teātru kritiķi parasti nāk no neizdevušos aktieru vai lugu autoru loka, bet premjerministrs, kas lika savai tautai samaksāt par Parex bankrotu, vadīs kursu par ES atbalstu uzņēmējdarbībai. Kaut vismaz uz “punkts viens” neieciklotos…

+4
0
Atbildēt

0

ierados 28.07.2015. 12.16

Šo ģēniju derēja iemūrēt viņa spānijas villā bez elektrības, lai nemaitā jauno paaudzi.

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu