VIDEO: Kas ir Saeimas "tikumības" grozījumu pamatā? • IR.lv

VIDEO: Kas ir Saeimas “tikumības” grozījumu pamatā?

29
Marija Golubeva.

“Providus” izglītības eksperte Marija Golubeva par to, kas ir “Saskaņas” deputātes Jūlijas Stepaņenko “tikumības” ierosinājumu pamatā

Marija Golubeva uzsver, ka šis ir Saeimas mēģinājums apklusināt tādas organizācijas kā “Papardes zieds” un citas, kas ir ļoti daudz darījušas Latvijā, lai uzlabotu zināšanas par reproduktīvo veselību.

Kā vēl vienu grozījumu mērķi Marija Golubeva min centienus caur likumdošanu uzspiest homofobiju: “Piemēram, skolotājiem varētu aizliegt runāt par to, ka ģimenes mēdz būt dažādas.”

Vairāk lasiet šeit.

Komentāri (29)

v_rostins 25.04.2015. 09.16

Nesaprotu, kāpēc atrodas bābas, kuras cepās par pederastu privilēģijām?

+1
-5
Atbildēt

2

    v_rostins > v_rostins 01.05.2015. 21.24

    Fikseris

    Vai jūs, pidari, ZRP(v) eļektorats, līdz šim cietāt no diskriminācijas vai no privilēģiju nepietiekamības? Es apzinos, ka nekad nevaru pretendēt uz primadonnas lomu baletā, bet jums gribās gan uz daikta uzsēsties gan zivtiņu nobaudīt.

    Krievija ir tava pasaule, jo tur pederastija ir saniegusi pandēmijas apmērus, vismaz puse politiķu tur ir fekāliju stumdītāji un normāli orientētiem cilvēkiem tur maz izredžu taisīt karjeru, gluži kā pie mums, ārlietu ministrijā.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Fikseris > v_rostins 01.05.2015. 20.51

    Ko tu vispār saproti? Ja viena cilvēku grupa tiek diskriminēta, tad arī ar citām tā var darīt. Staļina laiku teiciens: atnāca pakaļ manam kaimiņam, neko neteicu. Atnāca pakaļ otram kaimiņam, neko neteicu. Tad atnāca man pakaļ un nebija kas mani aizstāv.

    Mēs vainu dzīvojam brīvā sabiedrībā vai arī nē. Nav nekādas pelēcības pa vidu.

    Tu to noteikti nesaproti. Putina krievija ir tava pasaule.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu