Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

6

 


ADĪŠANA
. TAUTAS DAIĻAMATA MEISTARES RASMAS ĀBOLTIŅAS DUBULTCIMDI. NACIONĀLĀ KULTŪRAS CENTRA IZDEVUMS. Grāmata stāsta par meistari, kas izveidojusi un vienīgā Latvijā daudzus gadus pilnveidojusi un attīstījusi īpašu dubultcimdu adīšanas tehniku. Visi adījuma raksti ir pašas sacerēti.

ROMĀNS. JANS FILIPS ZENDKERS. TAVU SIRDSPUKSTU DZIESMA. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Vācu rakstnieka romāns valdzina ar poētisko valodu un romantisko vēstījumu. Amerikāniete Džūlija pa tēva pēdām dodas uz Dienvidaustrumāziju. Viņš vienkārši pameta ģimeni ASV un neatvadījies pazuda. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 14,43 €.

ROKASGRĀMATA. FILOSOFIJA ĪSUMĀ UN MATEMĀTIKA ĪSUMĀ. IZDEVNIECĪBA JĀŅA ROZES APGĀDS. Filosofija īsumā ļaus iepazīties ar svarīgākajām filosofijas idejām, kas ietekmējušas mūsu domāšanu. Matemātika īsumā – ātrākais veids, kā izprast visu, sākot ar pirmskaitļiem un beidzot ar polinomu vienādojumiem.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu