Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

6

 


BĒRNIEM.
KATARĪNA FON DER GATENA, ANKE KŪLA. IZSKAIDRO MAN! JĀŅA ROZES APGĀDS. «Kāpēc cilvēki bučojas? Vai mīlējoties katru reizi dabū bērnu? Vai bērns vēderā var purkšķināties? Kas ir kibersekss?» Grāmatā var atrast atbildes uz 100 bērnu jautājumiem par ķermeni, pubertāti, mīlestību un seksualitāti. Apgāda cena 12,45 €.

ROMĀNS. INGUNA BAUERE. MĀCĪTĀJS UN VIŅA DĒLS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Jaunākais pazīstamās latviešu vēsturisko un dzimtas romānu autores darbs, romāna Ne zelts, bet putekļi pirmā daļa Mācītājs un viņa dēls ir stāsts par vācu mācītāju Kēlbrantu ģimeni 19.gadsimta Vidzemē. Ir arī e-grāmata. Apgāda cena 14,98 €.

MĀKSLA. MĀRĪTE PUTNIŅA. SAKRĀLĀS ARHITEKTŪRAS UN MĀKSLAS MANTOJUMS ZEMGALĒ. APGĀDS NEPUTNS. Jelgavas, Bauskas un Dobeles 53 sakrālo celtņu apraksti: luterāņu, katoļu, pareizticīgo, reformātu baznīcas, divas sinagogas, vecticībnieku draudzes nams un adventistu lūgšanu nams. Apgāda cena 10 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu