Otrdien Dzintaru koncertzālē uzstāsies Ukrainas rokgrupa "Okean Elzy" • IR.lv

Otrdien Dzintaru koncertzālē uzstāsies Ukrainas rokgrupa “Okean Elzy”

28
NULL

“Okean Elzy” ir viena no Ukrainas pazīstamākajām grupām

Dzintaru koncertzālē, šovakar, 26.augustā notiks Ukrainas rokgrupas koncerts, raksta aģentūra LETA. “Okean Elzy” ir viena no Ukrainas un NVS valstu pazīstamākajām grupām – gluži tāpat kā Latvijā grupai “Prāta vētra” arī apvienībai “Okean Elzy” fanu pulks ir tik liels, ka ikviens koncerts ir pilnībā izpārdots. Mūziķus sabiedrība vērtē ne tikai kā talantīgus, bet arī kā vienus no spēcīgākajiem industrijas profesionāļiem. Viņi izdod jaunus albumus ne biežāk kā reizi divos vai trīs gados, un pēc albumu iznākšanas “Okean Elzy” vairākus mēnešus viesojas koncertturnejās.  

Pagājušajā gadā ukraiņu rokgrupa izdeva astoto studijas albumu “Zeme”, kurš tika ierakstīts Beļģijā sadarbībā ar “Grammy” balvas ieguvēju producentu Kenu Nelsonu no Anglijas. Kopumā grupas kontā desmit ir albumi un vairāk nekā desmit videoklipi. Disks “Gloria” 2005.gadā pirmo sešu stundu laikā kopš pārdošanas sākuma negaidīti kļuva par platīna disku. Tas tika pārdots 100 000 eksemplāru, kas liecina par nedalītu grupas popularitāti un novērtējumu. 

Grupas solists Svjatoslavs Vakarčuks uzskata, ka grupa šobrīd ir savā labākajā formā un lieliski apvienojusi augstu māksliniecisko līmeni, uzstāšanās enerģētiku un dziesmu formas labākajās roka tradīcijās. Producents Kens Nelsons “Okean Elzy” nosaucis par roka klasiku. 

Koncerts izpārdots.

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu