Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Pastaiga saules staros
Kristīne Simsone

 


oo
 Pastaiga saules staros / Walking on Sunshine. Cukursalds 80.gadu hitu mūzikls, kas pēc noskaņām un sižeta līdzinās 2008.gada Mamma Mia! – kāzu drāma Vidusjūras krastā ar dziesmu ielaidumiem taču skan pazīstami, vai ne? Tematiski iederīgs gabals gan vasaras svelmē, gan kāzu sezonas karstumā, taču atšķirībā no jancīgās, bet aktieru ansambļa dēļ kaut cik baudāmās Mamma Mia! šī filma vairāk atgādina naivu naudas pelnīšanas projektu. No 11.jūlija.

oo Trešā persona / Third Person. Ārkārtīgi žēl, ka filma ir izvērtusies par pretenciozu virspusējību virkni, kas uzdodas esam daudz inteliģentāka, nekā patiesībā ir. Pols Hegiss, kurš savulaik strādājis pie Klinta Īstvuda filmu Miljons dolāru mazulīte un Vēstules no Ivodzimas scenārijiem, kā arī režisējis oskaroto 2004.gada drāmu Sadursme, izskatās, ir tādā pašā radošajā krīzē kā viens no filmas varoņiem – Laiema Nīsona rakstnieks. Romā, Parīzē un Ņujorkā norisošie stāsti, miniintrigas savijas ar grūtībām un ātri liek noprast, ka uz ekrāna notiekošais ir nebeidzama un pārgudrota tūļāšanās. No 11.jūlija.

o Kopā pret pašu gribu / Blended. Kārtējais apstiprinājums, ka komiķa Ādama Sandlera dalība filmā jāuztver kā brīdinājums par jēliem un nodrillētiem jokiem. Filma ir bezgaumīgs un absurds stāsts par divu vientuļo vecāku «nejaušu» nonākšanu kopējā ceļojumā Āfrikā, kurā katrs sižeta notikums ir tik aprēķināts, ka šķiet esam no kādas rokasgrāmatas. Kino no 11.jūlija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu