Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Pasaules karš Z
Kristīne Simsone

 

ooo Pasaules karš Z / World War Z. Ja negaidāt neiespējamo – oriģinālu sižeta līniju un lielu devu inteliģences -, labs izklaides materiāls. Daudzmiljonu grāvēja veidotāji ar režisoru Marku Forsteru priekšgalā (Monstru balle, bondiānas lente Mierinājuma kvants) ir pratuši specefektus un globālās zombiju apokalipses radīto fatālisma noskaņu ievērpt cienīgi nostrādātā intrigā, to vēl veiksmīgi atšķaidot ar ģimenes drāmas niansēm un nelielu humoru. No 28.jūnija.

oo Laipni lūgti slazdā / Welcome to the Punch. Vizuāli pievilcīga britu policijas drāma ar daudzslāņainu, taču brīžam gausu un maķenīt samocītu stāstu. Filmā par revanšēties alkstošu policistu un viņa pūliņiem sagūstīt rūdītu bandītu pietiek gan spraiga sižeta, gan konspiratīvu pagriezienu, taču lentes pēcgaršu pabojā «gaisā pakārtais» fināls, kas lielu daļu filmas notikumu padara par bezjēdzīgiem. No 28.jūnija.

oo Tērauda vīrs / Man of Steel. Vērienīgs 225 miljonu budžets un ne miņas no saturiskas substances. Jaunākā Holivudas versija par Supermena piedzīvojumiem vai plīst no vizuālajiem efektiem un patosa pilna episkuma – ir jāglābj pasaule un jāsagrauj Ņujorka. Komplektā ar filmas ievērojamo garumu (teju divarpus stundas!) šis supervaroņu/citplanētiešu grāvējs ir garlaicīgs, nevis izklaidējošs. «Pilnai laimei» – iestīvināti un līdz nedzīvumam nopietni personāži gan Rasela Krova, gan Henrija Kevila personā. No 28.jūnija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu