Daugavpils vadītāja: Nepilsoņiem jādod iespēja vēlēt pašvaldību • IR.lv

Daugavpils vadītāja: Nepilsoņiem jādod iespēja vēlēt pašvaldību

41
Žanna Kulakova intervijas laikā.

 

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, kas tagad pārstāv Reformu partiju, rosina Latvijas nepilsoņiem dot vēlēšanu tiesības. Viņasprāt, tas, ka cilvēki Latvijas valstij maksā nodokļus, dod tiesības viņiem izlemt savas pašvaldības – pilsētas likteni vēlēšanās.

Kulakova trešdien sniedza interviju radio „Baltkom”, kurā Daugavpils domes priekšsēdētāja ierosināja Latvijas nepilsoņiem, ja viņi maksā nodokļus Latvijā, dot tiesības balsot vietējās vēlēšanās.

“Varbūt nepilsoņiem nepieciešams dot tiesības balsot. Viņi ir nodokļu maksātāji un viņiem ir tiesības izlemt savu likteni un savas pilsētas likteni,” teica Kulakova intervijā.

Kā liecina statistika, Latvijā ir vairāk nekā 300 tūkstoši nepilsoņu.

 

Komentāri (41)

AUTOEXEC.BAT 07.02.2013. 15.38

Atslābsti, Žanna :)). Ko saņemt par “nodokļu maksāšanu” izlemj Saeima, un šie cilvēki jau tāpat saņem pietiekoši daudz – sabiedrisko kārtību un drošību, iespēju nodarboties ar uzņēmējdarbību, bezmaksas izglītību, +/- bezmaksas veselības aprūpi utt., utjpr. PILNĪGI PIETIEK.

Ja kāds grib arī politiskās tiesības – ir iespēja naturalizēties. Un nav ko te nodarboties ar populismu, lai celtus savus nekādos reitingus.

+26
-1
Atbildēt

1

    Sandris Maziks > AUTOEXEC.BAT 07.02.2013. 15.48

    ARTs
    Pluss vēl, tiem cilvēces pabirām ir iespēja mīlēt savu parašu no droša attāluma.
    Viņus neindēs ar gāzi teātrī, nespridzinās naktī viņu mājas, bērnus dzīvus nesadedzinās skolā, dēlus armijā nepazemos, nemērdēs badā, nesakropļos un deģenerāts oficieris tos nedrāzīs pakaļā.
    Viņus nenomočīs atejā čečenu pusaudzis – modžaheds.

    +13
    -2
    Atbildēt

    0

ievuliitis 07.02.2013. 15.21

Tā ir milzīga nekaunība – tagad pēc skaļa kukuļdošanas skandāla Daugavpils Domes struktūrās – vērt vaļā muti ar saviem uzskatiem, kā jāsakārto lietas valstī. Būtu labāk savu saimniecību stingrāk pieskatījusi.
Kulakova domā, ka atradusi spēcīgu aizmuguri RP veidā, tāpēc arī uzdrošinās pamācīt. Velti. RP nepārsniegs 5% barjeru vēlēsanās un “spēcīgais” atbalsts izgaisīs, kā nebijis. Ka nepakrīt un nesasitas…:D
http://www.ir.lv/2013/2/7/daugavpils-pasvaldibas-amatpersonu-lieta-figure-120-000-eiro-kukulis

+18
-2
Atbildēt

2

Gints 07.02.2013. 16.30

Daugavpils vadītājai nevajag nodarboties ar šiem jautājumiem.
Daugavpils vadītājai vairāk jāskatās, lai Daugavpils iestādēs un pašvaldības uzņēmumos nenotiktu koruptīvi darījumi.

+17
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu