Mamma cep pankūkas un dzied? • IR.lv

Mamma cep pankūkas un dzied?

5
«Jānim ir laba izglītība un laba sirds. Līdzsvarots, nopietns, talantīgs un izskatās, ka nav tik lecīgs kā tēvs. Laiks visu rādīs,» jauno Kamēr... diriģentu vērtē mūzikas eksperte Inese Lūsiņa.
Ieva Alberte

Pēc Māra Sirmā aiziešanas no Kamēr… Jānis Liepiņš (24) prasīja korim nobalsot, vai vēlas strādāt ar viņu. Un izdalīja papīra lapiņas. Jānis apsvēra arī kora darbības beigas

Uz sarunu Jānis ierodas satraucies. Nav radis sniegt intervijas. «Ko tad es!» viņš nosaka bez aizvainojuma balsī. Lielākoties šopavasar ticis intervēts Māris Sirmais, jo viņa aiziešana no kora bijis lielāks notikums nekā tas, ka darbu turpinās jaunais diriģents. Tikai Privātā Dzīve painteresējusies par Jāni, jautājot, kādas filmas skatās, uz kādām vietām iet ēst. Nosaucis Trīs pavāru restorānu un filmas The Big Lebowski, The Room, kas ir «ļoti slikta filma, tik slikta, ka ir jau laba, tieši tāpēc patīk».

Saku Jānim, ka sākumā izšaušu neērtākos jautājumus, lai noskaidrotu principus, un tad pāriesim pie biogrāfijas. Piekrīt.

Kā vērtē cietumsodu Pussy Riot lietā?
Pasarg’ Dievs! (Jānis sāk atgaiņāties ar rokām, it kā virsū veltos odu mākonis, un atbīdās tālāk ar krēslu.) 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu