Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

4
Kā izglābt laulību
Kristīne Simsone

 

ooo Kā izglābt laulību / Hope Springs. Galvenā intriga ir aktieru tandēms – Merila Strīpa un action kino bieži redzētais Tomijs Lī Džounss. Abu priekšnesums veca, rutīnā grimstoša laulātā pāra lomās vilties neliek. Strīpa, lai gan nedaudz meitenīgā lomā, ir nemainīgi lieliska. Taču īstais atradums ir Tomijs Lī Džounss, kas spēlē nīgru pragmatiķi, kuram vēl aizvien šķiet, ka laulības dzīvē viss ir kārtībā, par spīti faktam, ka abi ar sievu vienā gultā neguļ jau mūžību. Tieši abu aktieru un viņu savstarpējās ķīmijas dēļ šo filmu negribas saukt par romantisko komēdiju, bet gan par cilvēcisku, taču sižeta uzbūves ziņā tomēr holivudisku attiecību drāmu tiem, kas vairs nav tīņi. No 7.septembra.

oo Nolaupīšana / Stolen. Kādreiz spožais un pavisam ne sliktais aktieris Nikolass Keidžs pēdējos gadus turpina kāpt uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem, konstanti izvēloties piedalīties apšaubāmas kvalitātes projektos. Šoreiz Keidžs ir iepinies patosa pilnā un pašvakā sižetā par kādu izbijušu bandītu, kurš drudžaini drasē pa pilsētu, meklēdams savu nolaupīto meitu. Vārgulīgo sižeta līniju neglābj pat žanra klasiskie atribūti – intensīvas pakaļdzīšanās un bagātīgs munīcijas izmantojums. No 7.septembra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu