Kas ir, ko? • IR.lv

Kas ir, ko?

3
Nellija Ločmele

Ja nedēļas nogalē esat Positivus festivālā, noteikti uzmeklējiet Ir telti, jo bez tradicionālās lasītavas šoreiz (kopā ar vairākām sabiedriskajām organizācijām) esam izdomājuši pavisam neikdienišķas nodarbes, ar ko aizpildīt pauzes starp muzikāliem piedzīvojumiem.

Piemēram, ja jums uzbrūk asinskārs ods, to noslaktējot, varat izdarīt labu darbu. Savāciet odus, nesiet uz mūsu telti, nododiet jauniešu organizācijai eXperiments, un tā vēlāk nogādās šo «kravu» Rīgas Zooloģiskajam dārzam kā ēdmaņu vardēm un citām radībiņām, jo izrādās – to barošanai odi tiek iepirkti par bargu naudu!

Tie, kuri nevēlas pacelt roku pret odiem, varēs to ievingrināt, radot īpašas Ir pastkartes, kuras publicēsim Ir.lv galerijā Kas ir, ko? Un šīs ir tikai divas no derīgajām dullībām, ko piedāvāsim.

Ja nedēļas nogalē neesat Positivus, arī tā ir laba ziņa – būs vairāk laika izlasīt jauno Ir numuru. Apsolu, pirmdien netrūks tematu sarunām ar kolēģiem, kuri būs atgriezušies no odu un emociju medībām Positivus.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu