Iveta Cool • IR.lv

Iveta Cool

5
Foto — Gatis Gierts, F64
Anda Burve-Rozīte

Ar Lielo Kristapu rokās Jaunā Rīgas teātra aktrise un filmas Kolka Cool zvaigzne Iveta Pole (31) šopavasar devās prom no apbalvošanas ceremonijas. Mājās Iveta uz rokām nēsā nevis Kristapu, bet mēnesi veco Martiņu 

Dīvu teātrī nav. Tas laiks ir pagājis,- Iveta saka, ērti ievīstīdamās melnajā, platajā džemperī. Citkārt satikšanās ar viņu būtu notikusi Jaunajā Rīgas teātrī vai kādā no aktieru iemīļotiem restorāniem tā tuvumā. Taču šopavasar prioritātes ir mainījušās – aktrise kļuvusi par mammu un pirms tikšanās prāto, kura kafejnīca būtu tuvāk mājām Upīša pasāžā. Ja nu meitiņai, kuru intervijas laikā auklē dzīvesbiedrs Larss, pēkšņi savajagas mammu. 

Atšķirībā no izrādēm un filmām, kur aktrises savdabīgo skaistumu pamana uzreiz un gribas ar skatienu viņai sekot, dzīvē Iveta netiecas piesaistīt sev uzmanību. Drīzāk otrādi. 

Pirms mēneša kolēģiem nācās aktrisi pamatīgi pierunāt, lai ierodas uz Lielā Kristapa pasniegšanas ceremoniju – par lomu Jura Poškus filmā Kolka Cool viņa tika izvirzīta balvai kā labākā aktrise. Uz to pretendēja izcila aktrišu buķete: Guna Zariņa, Rēzija Kalniņa, Kristīne Nevarauska un japāņu aktrise Kaori Momoi. Kad Ivetai tika pasniegts Lielais Kristaps, viņa izturējās pavisam mierīgi. Teica – otrā loma, otrā balva. Pie sava pirmā Kristapa aktrise tika 26 gadu vecumā arī par lomu Jura Poškus filmā, 2007.gadā tā bija Monotonija

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu