Bez tiem nekādi! • IR.lv

Bez tiem nekādi!

5
Toms Grēviņš un mūzikas atskaņotājs TECHNICS SL–1210MK
Anda Burve-Rozīte

Sabiedrībā zināmi cilvēki atklāj gadžetus, bez kuriem viņiem grūti iedomāties savu ikdienu. Līdztekus aizrautībai ir arī gluži praktiski iemesli, kāpēc viņi izvēlējušies tos lietot

Toms Grēviņš, Radio101 dīdžejs
Mūzikas atskaņotājs TECHNICS SL-1210MK

Mūzikas industrijas standarts jau 40 gadus, šis atskaņotājs mūsdienās atrodams jebkurā klubā, kur dīdžeji atskaņo ierakstus no vinila skaņuplatēm vai arī to imitē. Šī atskaņotāja popularitātes pamatā ir augstvērtīga kvalitāte, kas vēl nevienu nav pievīlusi – tā izmantošana var būt daudzpusīga, kas to joprojām padara par pievilcīgāko atskaņotāju, kāds tirgū atrodams.

Lai arī tas asociatīvi saistās tieši ar diskžokeju kultūru, mana atskaņotāja uzdevums ir nevainojamā kvalitātē atskaņot visdažādāko žanru mūziku mājas apstākļos – jau vairāk nekā 10 gadus mūzikas ierakstus iegādājos nevis mp3 formātā vai kompaktdiskos, bet tieši vinila skaņuplatēs. Tāpēc man ir svarīgi no tajās ierakstītās informācijas dabūt ārā vislabāko audio rezultātu.

Kāds no SL-1200 sērijas atskaņotājiem mājas lietošanai ir jāpērk vienreiz mūžā – tik izturīgs un precīzs ir Technics radītā atskaņotāja direct drive motors, kurš nodrošina precīzāko plates griešanās ātrumu, ik reizi to atskaņojot.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu