Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

7
Jautrās pleznas 2

 

ooo Naudas spēle / Moneyball. Filma par sportu, kas patīkami pārsteidz – par sava veida revolūciju beisbolā: spēlētāju izvēli, balstoties uz statistikas datiem. Šis risinājums bija ļoti būtisks komandām ar nelielu budžetu, jo ļāva izvēlēties labākos tām pieejamos spēlētājus. Filma pratīs uzrunāt arī publiku, kam šis sporta veids ir vienaldzīgs, jo fokusējas uz tā ekonomiskajām aizkulisēm. Uzmanības centrā, protams, liegi novecojušais Breds Pits ārkārtīgi piezemētā un neierasti «normālā» lomā. No 25.novembra. 

oo Jautrās pleznas 2 / Happy Feet 2. Pirms pieciem gadiem šīs dziedošo un dejojošo pingvīnu filmas priekštece ne tikai saviļņoja publiku, bet arī tika pie Oskara. Taču turpinājumam, kurā iepriekšējās filmas mazulis nu jau audzina savu pingvīnēnu, trūkst satura un dzirksts. Nelidojošie putni savas dziesmas un dejas gan nav atmetuši, taču tās šoreiz izskatās kā no TV talantu šova. Neskādētu vairāk asprātības. No 25.novembra. 

Īpašas nozīmes vienība / Special forces. Asa sižeta filma par Afganistānā nolaupītu žurnālisti, kuru dodas glābt specvienība. Atgriešanās mājās gan vienībai, gan sievietei kļūs par milzu izaicinājumu. Neesmu redzējusi. No 25.novembra. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu