Avīze: gada laikā LPP/LC pametuši reģionu līderi • IR.lv

Avīze: gada laikā LPP/LC pametuši reģionu līderi

27
Partijas līderis Ainārs Šlesers kongresā, kurā mainīja partijas nosaukumu uz vēlēšanu laiku, kas rosināja dažus biedrus pamest partiju. Foto: Ieva Čīka, LETA

Viņi no partijas aizgājuši ar visām nodaļām

Gada laikā partiju “LPP/LC”, kas, gatavojoties vēlēšanām pārsaukta par Šlesera Reformu partiju LPP/LC, atstājis liels skaits reģionu līderu, to vidū vairāki aizgājuši ar visu nodaļu, pirmdien vēsta laikraksts “Diena”.

No visām Saeimā pārstāvētajām partijām LPP/LC uzrādījis lielāko biedru skaitu – 3772.

Tomēr pēdējā gada laikā partiju pametis liels skaits vietējo līderu – Ainārs Mežulis Smiltenē, Salacgrīvas mērs Dagnis Straubergs ar visu nodaļu, arī liepājnieks Jānis Vilnītis uz Zatlera Reformu partiju aizgāja kopā ar nodaļas biedriem, ziņo BNS.

Tāpat darbību partijā apturēja un atteicās kandidēt arī Ivars Kalvišķis, kurš nebija mierā ar nosaukuma pārveidi, lai tā pozicionētos iepretim Zatlera Reformu partijai.

Jau vēstīts, ka “Latvijas faktu” pēdējās aptaujas dati liecina, ka par LPP/LC būtu gatavi balsot 1,3% vēlētāju.

Augustā politisko spēku reitingu līderi joprojām ir “Saskaņas centrs” (18,1%) un Zatlera Reformu partija (17,3%), nedaudz pieaudzis atbalsts “Vienotībai” (10,4%) un Nacionālajai apvienībai (7,6%). Piecu procentu barjeru vēl pārvar tikai Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), kurai augustā bija 8,5% vēlētāju atbalsts.

 

Komentāri (27)

raimonds_bossltd 29.08.2011. 10.45

to lno
Visa šīs čekista Borovkova tirādes mērķis bija paziņot par SC “veselīgo” ekonomisko programmu. Viņu “ekonomists” ir, tikai nesmejies, Gapoņenko.

+6
0
Atbildēt

1

    dro > raimonds_bossltd 29.08.2011. 11.00

    Protams, bet Dienā jau naivo letiņu applausu vētra:)

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

AUTOEXEC.BAT 29.08.2011. 09.16

pieaudzis atbalsts “Vienotībai” (10,4%) un Nacionālajai apvienībai (7,6%). Piecu procentu barjeru vēl pārvar tikai Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), kurai augustā bija 8,5% vēlētāju atbalsts.

———————————————————————-

Prognozēju, ka 8,5% ir ZZS maksimums (ja nebūs pat vēl mazāk), bet NA dabūs lielu daļu “neizlēmušo” balso

+5
-1
Atbildēt

2

    AUTOEXEC.BAT > AUTOEXEC.BAT 29.08.2011. 16.37

    es arī ceru uz pieminēto rekviēmu :) … par iespējamo rezultātu, manuprāt, daudz labāk var spriest pēc dinamikas, nevis statiskajiem rādītājiem konkrētajā dienā X.
    Ja dinamika ir augšupejoša priekš NA, tātad ir kauč kādi apstākļi, kas to virza un turpinās virzīt uz augšu, it sevišķi “neizlēmušo” vidū. Ja dinamikas nav vai pat ir neliels kritums Lemberga zaļajiem rūķiem vai SC – tātad stop, ir sasniegts reālais maksimums (vai tuvu tam), vai vēl trakāk – būs vēl sliktāk , jo ir negatīva inerce + arī konkurentu īpatsvara pieaugums uz “neizlēmušo” vai “neatbildējušo” rēķina

    0
    0
    Atbildēt

    0

    dro > AUTOEXEC.BAT 29.08.2011. 10.58

    Arts. Man radies iespaids, ka mūsu informācijas sistēmas /lasi dezinformācijas/ darboņi lūdz Dievu, lai SC iegūtu vēlēšanās pēc iespējas iespaidīgāku uzvaru – tas maksas pakalpojumu ar valsts noliedzējiem padarītu mazāk apkaunojošu. Liekas sauklis “Izdrāz Latviju un uzvāries” šobrīd vēl aktuālāks kā jebkad iepriekšējos 20 gados.
    Ceru, ka šī smadzeņu skalošana tomēr izgāzīsies un uzvaras marša vietā nāksies spēlēt rekviēmu:)

    +2
    0
    Atbildēt

    0

elvonix 29.08.2011. 10.12

Tie, kas ir parbēguši uz Zatlera partiju, šai partijai godu nedara. Es gribetu lai Zatlera partija visu nodaļu izmestu no savam rindām. Pretējā gadījumā tas izskatās pec kārtējās piesliešanās izdevīgākajai partijai, redzot, ka LPP/LC nevar savakt pat 5%. Man gribētos domāt, ka Zatlera partija un LPP/LC ir principiāli atsķirīgas partijas. Ja tā nav, tad mana balss būs Vienotībai.

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu