Vārdu spēks • IR.lv

Vārdu spēks

22
Māris Bišofs

Komentāri (22)

mary75 30.06.2011. 05.44

Precīzi uzzīmētsPēc vakardienas Dzintara “atklāsmēm” ka oligarhi, būtībā, nav nekas slikts, tā ir tikai “ienaidnieku meklēšana”, un ka Zatlerim no politikas jāiet projām, nevis jāveido partija, tur jābūt arī VL bāzei, blakus ZZS, ja jau viedokļi ir identiski Lemberga viedokļiem.

+3
0
Atbildēt

2

    Signija Aizpuriete > mary75 30.06.2011. 09.02

    =======
    Bišofa kunga zīmējumi vienmēr precīzāk atainos dzīvi reālajā demokrātijā, jo god. mākslinieks daudzus gadus ir dzīvojis ASV. Latvijieši jau tikai divdesmit gadus bauda to, ko Štatos jau vairāk kā divsimt – tāpēc par daudziem nākotnes ”jaukumiem” vēl nevar jēgsaturīgi spriest. Der palasīt M.Pjūzo romānu un/vai atkārtoti noskatīties F.Kopolas ‘Krustēvu’ (vismaz 3-o daļu), lai labāk saprastu R.Dzintara atziņas. Latvija amerikanizējās/globalizējās daudz straujāk par Igauniju u.c. A-Eiropas valstīm – un par to jāpriecājās, jo pretējā gadījumā ”mēs” nokļūtu ”ex-komuņagu un PSRS draugu lokā” (Krix)
    http://www.youtube.com/watch?v=kCAcWDDPdNY

    0
    0
    Atbildēt

    0

    raimonds_bossltd > mary75 30.06.2011. 12.03

    to dzeris49
    Vai tev, prokrieviskam kuces bērnam, latviešu nīdējam, nebūs miera. Tu kā tie nelieši, kas ieciklējušies apķēzīt Vienotību un nemanīt, ko dara PLL, nemitīgi uzbrūc patriotiski noskaņotiem, talantīgiem un izglītotiem jauniem politiķiem, nemanot, ko dara, un jau pastrādājuši jau desmitiem gadu atpakaļ, komunistu cūkas, čekas mērgļi un krievu armijnieki-deģenerāti. Tici man, sabruks krievija, tu nedancosi uz tās drupām, bet gulēsi zem tām aprakts.

    0
    0
    Atbildēt

    0

ievuliitis 29.06.2011. 11.39

Patiesības spēks.
“Ja kas vārdu uzminētu,
Augšām celtos vecā pils,
Tālu laistu tautas slavu,
Gaismas starus margodam’!”
:)

+4
-1
Atbildēt

1

lebronj2356 29.06.2011. 23.09

Kaut kā tikai tie vārdi nemērķē ex komuņagu un PSRS draugu bāzei uz kuras turas ZZS, vismaz pēc zīmējuma spriežot – un šīs bāzes iemiesotājs ir nekas cits kā SC…kas kādas dīvainas sagadīšanās dēļ ir ļoti tuvs daudziem patiesības un taisnīguma sprediķotājiem, kuriem lūk šķiet, ka sasniedzot zināmu balsu skaitu vai kādam šķietamu grupas atbalstu, kritēriji, kas jāizpilda vieniem partneriem uz otriem neattiecas…

+1
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu