Protests • IR.lv

Protests

33
Ernests Kļaviņš

Komentāri (33)

Edzs 25.03.2011. 01.01

Bet _…kocinieki paši nesaprot, ka tieši viņi visvairāk bojā šosejas ,izbraucot tajās dziļas risas, kurās pēc tam sakrājas udens un bojā šoseju vēl trakāk…_
~~~
Bet, – vinji to labi zina un saprot, kapec tu doma ka nesaprot, vienkarshi kapec neprasit ja var uzprasit.
manuprat vinjus ar desmit vai pat vairak kartigu celju nodokli vajadzeja aplikt jo vinji ir tie kas visus celjus valsti nochakare tieshi tada veida ka tu saki.
ta kokvedeju parade pie Prezidenta Pils bija ista programas nagla kopeja absurda teatri, dramaturghiski un scenografiski kautkas vel labaks par Dinevichu ubaga dranas pirms veleshanam. shitas bija apmeram ta ka kads nabags tev pielicis trepes un zvana pie durvim, prasa tualetes papiru.

+5
0
Atbildēt

1

    austrisv > Edzs 25.03.2011. 10.35

    Šitos kociniekus un viņu uzņēmējdarbību lieliski pārzinu, jo vismaz 10 gadus nostrādāju 3 dažādos SIA, kuri nodarbojās ar kokmateriāliem un mežu izstrādi, kā bilancspējīgs grāmatvedis. Lielākus blēžus par kociniekiem nemaz biznesā nezinu! Tās viņu protestu akcijas man uzdzen dusmas , pie tam lielas dusmas. Redzēju, kā viņi ar viltus darījumiem izkrāpa PVN, pie tam lielās summās, bet mums parastajiem cilvēkiem jāmaksā šis PVN par pārtiku, lai viņiem būtu ko izzagt! Neliešu banda.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

austrisv 24.03.2011. 12.56

Tā jau arī ir, jo kocinieki paši nesaprot, ka tieši viņi visvairāk bojā šosejas ,izbraucot tajās dziļas risas, kurās pēc tam sakrājas udens un bojā šoseju vēl trakāk.
Vienīgi vēl piekabes vai puspiekabes vajag piekabināt klāt un aiziet, lai citi maksā nodokļus un kocinieki var dzīvot cepuri kuldami, jo viņi nav PVN pat maksātāji, bet ierindas cilvēkiem jāpelna viņiem arī PVN atmaksa no budžeta. Nelieši un vairāk nekas tie kocinieki.

+3
0
Atbildēt

0

Janka, Janic 24.03.2011. 17.56

… taa miiliiši ir Buratiino pagale , pamatigs Buratiino , kaartiigai muļķu zemei

+1
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu