"Sociālais tīkls" kino • IR.lv

"Sociālais tīkls" kino

30

Kinoteātrī "Citadele" demonstrē režisora Deivida Finčera filmu "Sociālais tīkls", kas ir stāsts par populārā portāla "Facebook" dzimšanu.

Kādā rudens naktī Harvardas students un datorprogrammēšanas ģēnijs Marks Cukerbergs pārdzīvo šķiršanos no savas draudzenes un lieto pārāk daudz alkohola. Aizkaitināts un apreibis, viņš raksta blogus, ielaužas universitāšu mājas lapās un zog studentu attēlus, lai tos izvietotu savā, tikko izveidotajā mājas lapā. Šajā rudens naktī pamazām dzimst ideja par šobrīd pasaulē lielākā sociālā tīkla facebook izveidi.

Sešus gadus vēlāk, 24 gadu vecumā, viņa tīklā ir 500 miljoni draugu un viņš ir jaunākais miljardieris pasaulē. Tomēr nav iespējams gūt tik reibinošus panākumus, neiemantojot dažus ienaidniekus.

Filma angļu valodā, ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Komentāri (30)

ppinkis013 11.01.2016. 13.43

..nu un jaunākais pods ar Mākslas muzeja ambiciozo bedri, kurā atklājās ne vairāk ne mazāk kā Rīdzenes upīte. UPES.LV

0
0
Atbildēt

0

ppinkis013 11.01.2016. 13.41

Vēlos precizēt ka nosaukums `Sarkandaugava` apzīmē Daugavas atteku jeb sānteku, kas nav gluži patstāvīga upe. Un nav tāda bijusi, toties pirms vairākiem gadsimtiem tā gan bija pate` Daugaviņa! Tas ir mūsu vienīgās Likteņupes galvenā gultne. Un vēl – cara P.I. reālais plāns bija tai krastā būvēt modernu ostu.

0
0
Atbildēt

0

Dzintra Peiča 09.10.2010. 13.34

Marks Cukerbergs ir uztaisīts par elku šajā filmā.

Tipa visi tagad mēģinās dabūt miljardu $$$.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu